Pages

Support Penaja

Monday, September 19, 2011

Benci gile citer Spy Myeong Wol

Posted by mykhalis On 8:45 PM 9 comments


Sebenarnya Khalis dah lama tinggalkan Maaduu.com, tapi minggu lepas, sebab Khalis rindukan Dong Bek, dan Han Jisu dalam siri Accidental Couple, Khalis terpaksa bukak maaduu untuk menonton citer ni wat kali ke 4, dah habis tengok cerita tu, Khalis, tertekan pulak citer My Fair lady, tapi cerita tu rasa lambat sangat nak habis..memang tak berapa nak layan.. tapi dah tertengok sampai 6 episod kena la jugak habiskan..

Tapi semalam Khalis jumpa sebuah drama baru.. perghh.. sedar tak sedar hari ni dah episod 8, bayangkanlah, tak toleh kiri kanan, betul betul mengadap drama ni je..

Tapi apa yang wat Khalis tak puas hati cara drama ni mempermainkan perasaan,, kalau korang pernah tengok Chung Hyang.. korang mesti tau betapa merananya tengok drama ni.. Setiap kali nak habis satu episod mesti ada kejutan.. dan kejutan tu yang wat nak klik next episod.. kalau dah stiap siri nak klik nest bila nak tido..Bila tak tido ngantuk.. bila ngantuk kepala mereng, rasa nak marah, kepala pening..

Pengajarannya.. sila berhenti sebelum mulakan.. sebab bila sekali dah mula.. susah nak patah balik..



9 comments:

macam awok ler..awok bukan minat sgt pon cite2 korea ni..tapi hari tu awok tertengok cerita korea kat umah kawan, terus melakat sampai habis.. benci betull

ai luv My Spy Myong tu.. tak sabo nak tunggu 391, terpaksa stay up tengok @ U tiub.. macho beb spy2 itu.. :-)

hahaha...rasakan penangan kang woo... cite nih best!

@blog-tips-kurus kenpa tak tengok kat Maaduu.com.. laju pun laju

@Ary tu arr.. tertekan jiwa raga

@MFInyesal pun tak guna,, sampai masuk mimpi tue

Cehhh!!igtkan apsal la benci td!
hehe! =P

dulu mmg rajin melayan cite2 korea ni tp lani teramat slow...masa tu wooo waduuuhhh

best pe citer ni...layan wehh...pas tgk kat kbs, layan lagi kat maadu...terbaekkk~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...