Pages

Support Penaja

Tuesday, September 20, 2011

Penjagaaan gigi singa dan harimau

Posted by mykhalis On 8:19 PM 4 comments

Heehehe.. bagusla singa dan harimau ni di beri penjagaan gigi..cuba bayangkan kalau pengunjung datang zoo nampak singa rongak gigi kat depan, bukan ke hilanglah gelaran raja haiwan?

Kalau hilang gelaran, kan dah tak menggerunkan binatang binatang lain. Maklumlah,, kalau di habitat asal, diorang makan yang fresh, yang di tangkap sendiri.. ini makanan zoo ada yang di awet, ada yang bercampur, mungkin lagi mudah untuk gigi diorang rosak.







gila ngilu tengok gambar2 nie.. heh

4 comments:

tu la..sape suruh tak gosok gigi..

erk...teruknya gigi dia! heeheheee

hahaha..comelnya singa tu.mesti dia menyampah kan.

haiwan klu sakit gigi mn boleh control mcm manusia,boleh bahayakan org sekeliling...gud job guys!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...