Cara bijak seorang penanam ganja

Siapa tengok drama siri Breaking Bad?Alaa.. kisah cikgu kimia sekolah yang disahkan akan mati kerana penyakit. Lepas tu hidup dia susah dalam masa yang sama rakan dia semua dah kaya raya. Kerana mengenangkan dia nak mati.. jadi dia cuba buat dadah sintetik yang diberi nama kristal..

Kerana kebolehannya dalam kimia dan pembuatan yang teliti, dadah ciptaannya mendapat sambutan hangat dan ramai tokan tokan dadah lain rasa cemburu dengan dadahnya.. apa terjadi?? korang downloadla sendiri.. Memang tak tayangnya kat Malaysia..heh.. sekarang dah masuk musim ke 4 dah.

Jom kita tengok apa yang kita takkan sangka






kerana nak kaya cepat..sanggup wat apa sahaja.. ye tak?



Comments

Lelaki Godang said…
berani betul ni. duit punya pasal..
Madiana Mohd said…
tpi mcm idea dia tue nmpk bjk laa cket cre erkk huhu tpi demi duit apas j sggp dibuat erkk..
KhaiRin said…
peladang of the year!
yawwww
Takde Maknanye said…
Ini kalo dapat ni sentence to death la..
are din said…
mmg bijak & terbaikkk.....

Popular Posts