Pages

Support Penaja

Monday, September 19, 2011

Fida awek mamat ex-sepah kantoi free hair?

Posted by mykhalis On 9:22 PM 26 comments

KOrang komen la ape sahaja.. nak marah Khalis sebab taruk gambar ni pun tak pe..

Khalis dah pesan Fida ooii.. jangan kapel.. haram.. sama haram cam makan babi tau tak!! sebab mendekati zina.. haaa.. kan dah ramai orang bertudung kepanasan sekarang.. sebelum ni leh jadikan ko contoh.. dah ko lepas berkapel ni ko tunjuk rambut dah pompuan bertudung ramai kena tuduh kerana nafsu maruah tergadai..

korang nampak bayang kat kereta?  ishh...

LU PIKIRLA SENDIRI!!



26 comments:

rasenye, die pkai tudung pon mmg mcm takde gune je . sanggol tinggi habis .

pelik tol ngan mamat sepah ni..tinggalkan Adda coz pempuan tuh seksi..but now.. Fida lak free hair??!!! =.='

kantoiii...
khalis..meh blog kita..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/09/ada-ketikanyakerana-dia.html

mmg rmai la org nk ktuk..hemm..ntah la.....tu la msalahnye..bile cntik bertudung ade je hal....start tengok filem kongsi lagi, n lps tu some cite lain plak..berlakon berpegangan dgn lelaki yg bukn muhrim..even beralas skli pun...tetap x boleh..hemm

heliza helmi jugak tetap di hati..hehe

ALlah nak uji iman, dia kalah.. sbb tu jadi mcm ni.

ish,
real ni?
moga fida tak teruk lagi.~~

haritu nmpk pic dia pakai tdung nampak leher, baju ketat. then, sekarang trus free hair. ntahla. dulu minat Fida tapi skunk trus takk. adoiii

ape la nak jadi ni. dl baik je. sekrang x tau la.

sape yg minat dia ni??
DCT je kot

Urmm ntah lah...
xtau nak ckap pew..
dlu mnat gak kt die nie..

err...xtau nak ckp pe..speechless

gile r..
nie la musia akhir zaman..

xdelah minat pon...ikut kamolah fida huhu mn yg wajib tetap wajib

urmmm.. blurr blurr.. xtaw nak kata apa -__-'

pelik2.. artis free hair da ramai bertudung, artis bertdg nk free hair plop,..

nak mamat sepah sgt kan?
amik la..haha

ishh,seyus ke tu pic dye??? hurmm

astaghfirullahal azim,.mamat dh rasuk die ke ape,.ya Allah,.macam2 dunia artis mesia ni,.nyampah,.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...