Fida awek mamat ex-sepah kantoi free hair?

KOrang komen la ape sahaja.. nak marah Khalis sebab taruk gambar ni pun tak pe..

Khalis dah pesan Fida ooii.. jangan kapel.. haram.. sama haram cam makan babi tau tak!! sebab mendekati zina.. haaa.. kan dah ramai orang bertudung kepanasan sekarang.. sebelum ni leh jadikan ko contoh.. dah ko lepas berkapel ni ko tunjuk rambut dah pompuan bertudung ramai kena tuduh kerana nafsu maruah tergadai..

korang nampak bayang kat kereta?  ishh...

LU PIKIRLA SENDIRI!!



Comments

Mish Apple said…
rasenye, die pkai tudung pon mmg mcm takde gune je . sanggol tinggi habis .
Cik Bambam said…
pelik tol ngan mamat sepah ni..tinggalkan Adda coz pempuan tuh seksi..but now.. Fida lak free hair??!!! =.='
Yatie Awang said…
entah tak tau nak kata apa
qasehraihan said…
kantoiii...
khalis..meh blog kita..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/09/ada-ketikanyakerana-dia.html
Reena said…
mmg rmai la org nk ktuk..hemm..ntah la.....tu la msalahnye..bile cntik bertudung ade je hal....start tengok filem kongsi lagi, n lps tu some cite lain plak..berlakon berpegangan dgn lelaki yg bukn muhrim..even beralas skli pun...tetap x boleh..hemm

heliza helmi jugak tetap di hati..hehe
Lelaki Godang said…
ALlah nak uji iman, dia kalah.. sbb tu jadi mcm ni.
Puan Kutu said…
adoi tak terkomen.haha..
H S ramli said…
ish,
real ni?
moga fida tak teruk lagi.~~
haritu nmpk pic dia pakai tdung nampak leher, baju ketat. then, sekarang trus free hair. ntahla. dulu minat Fida tapi skunk trus takk. adoiii
ApiH said…
ape la nak jadi ni. dl baik je. sekrang x tau la.
KhaiRin said…
sape yg minat dia ni??
DCT je kot
IeRa said…
Urmm ntah lah...
xtau nak ckap pew..
dlu mnat gak kt die nie..
CikRangers (CR) said…
err...xtau nak ckp pe..speechless
cikBALQIS said…
gile r..
nie la musia akhir zaman..
Paradise Gal said…
tak penah minat dia pon.
Luv Me Cinta said…
xdelah minat pon...ikut kamolah fida huhu mn yg wajib tetap wajib
liya alia said…
urmmm.. blurr blurr.. xtaw nak kata apa -__-'
LoVe HunTer.. said…
pelik2.. artis free hair da ramai bertudung, artis bertdg nk free hair plop,..
nak mamat sepah sgt kan?
amik la..haha
Miss A said…
ishh,seyus ke tu pic dye??? hurmm
astaghfirullahal azim,.mamat dh rasuk die ke ape,.ya Allah,.macam2 dunia artis mesia ni,.nyampah,.
lisa lis said…
sedih tul tgk...~><
cikida said…
eh,,npe la cmni kan..

Popular Posts