Pages

Support Penaja

Thursday, October 13, 2011

Ramalan Uncle Seekers: Zizan dan skandal seks

Posted by mykhalis On 4:21 PM 17 comments


Macam-macam cerita jugak si Uncle Seekerz nie,dari kerja mencari hantu,menulis tentang Mantan Permaisuri agong,bertikam Lidah dengan Dato' Fadzilah Kamsah,kini Uncle Seekerz muncul dengan Ramalan tentang Selebriti pulak..

Menurut Uncle dia mendapat ramalan-ramalan ini dari aktiviti tidur siang,lalu bermimpi.dan ditafsir mimpinya tue dengan ramalan-ramalan seperti kat bawah nie..

Seperti yang kita sedia maklum,Allahyarham Ahmad Jais telah pulang kerahmatullah.
Sebelum beliau meninggal Uncle Seekerz ada menulis di blognya tentang mimpi beliau yang seorang Selebriti terkenal bakal meninggal dunia.Walaupun tidak menyebut dengan jelas siapakah gerangan selebriti yang dinyatakan Uncle memaparkan gambar Ahmad Jais..

Tapi bagi Sensasi nie cuma kebetulan sahaja,Uncle menulis tentang ramalan kematian seorang Selebriti tersebut pada 25 September 2011, pada masa tue Ahmad Jais dah pun terlantar sakit dengan Unit kawalan Separa Rapi di Hospital KPJ sejak 22 September lagi. Mungkin Uncle Seekerz ada mengambil tahu tentang keadaan Ahmad Jais ketika itu dan mengambil kesempatan untuk membuat ramalan kononnya untuk membuktikan beliau pandai meramal...

Sensasi memang sangat lah tak percaya,tambah-tambah lagi mimpi di siang hari.Mimpi dising hari sememangnya takda maksud lainlah kalau mimpi tengah malam sehingga subuh.

Antara Ramalan Uncle Seekerz:

-Reputasi Zizan Raja Lawak bakal jatuh ekoran kes ‘seks’

-Perjalanan Karier Nabil Raja Lawak perlahan dan menyebabkan Nabil mula berniaga

-Pemimpin PAS, Nik Aziz bakal letak jawatan sebelum 2013

-Anuar Zain akan membujang sehingga ke-tua

-Lisa Surihani dan Yusry KRU tidak akan kahwin

-Siti Nurhaliza harus meminta maaf kepada seseorang kerana kesilapan yang sengaja/tidak sengaja beberapa tahun lalu sekiranya mahu dapatkan zuriat

So..apa komen korang ek?? Bagi Khalis..Uncle Seekers tau bila nak muncul balik untuk dapatkan perhatian setelah kes dia dengan bekas permaisuri agung haritu

( Sumber )

17 comments:

bik buru hantu je la.. kih kih kih

dia igt semua org cetek ilmu ke nak layan dia ni? haha. cari publisiti. takde org nak layan dia ni. yg layan pun mamat mamat geng geng dia. merepek.

dah x der keje sgt la pakcik ni..ni smua ramalan jer...kalo jd pon kebetulan jer..yg x leh blah tu ct kene mintak maaf kalo nak dpt anak...aiiii...jodoh pertemuan, rezeki kehidupan tu smua Allah yg tentukan...ct pon tgh berusaha lg skrg...ape la..

aku rase, dia ni cakap bdasarkan keadaan semasa @ sejarah lama sesorg artis tu...xyahla kite pikir sgt mgrut je ni

sapelah dia nak tentukan semua tu,nak ramal2...terpesong baru tahu!

hahaha....pandai. nak menaikkan balik nama dia.

this is called assume. this is not ramal. mcm betul je assumption beliau. we just wait n see :)

ksiannya kat dia nih..smpai jadik cam tu sekali...~ mana boleh meramal smpai cam tu sekali, tiap kejadian dtentukan tuhan~

Jadi peramal orang pulak dah...Cuba ramalkan diri dia sendiri.

dia ni apesal? dok buat ramalan bodoh pulak. tak habis habis dengan benda benda merepek dia tu. tak sedar ke seluruh masyarakat kita ni sememangnya memandang rendah diri dia tu?

apa yang dia cakap seua tak boleh pakai. attention seekers.

DIE FREEMASON....N KOTE LEMBIK

wa..dh uncle seekers pnipu ni dh jdi tukang ramal cm nujum pak belalang plk...bodo nya die ni smpai nk cri publicity dgn ramalan mgarut die ni lpas cita cri hntu die x laku sbb kntoi mnipu..xpyh caya dgn ramalan bodo uncle seekers tu..die tu mmg pnipu, pmbelit, bangang, kaki putar , show off & suka mgambil ksmpatan.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...