Wordless Wednesday : Yang baru Khalis perasan

korang mesti dah perasan lama kan?

Comments

aku pown baru je perasan ni ha..hahaha..
mra said…
errrr mmg dh lame prasan...... mewakili lambang checkered flag, yg merah tu zoom zoom finish line.

ha..boleh jadi topik ni, antara otak kiri dan kanan...
aa'aah la... aku pon baru perasan lah bro khalis.. hehe.. ketinggaln zaman rupenye kita ni ek :)
Cik Bambam said…
<-- baru perasan jugak!! kekekek
KhaiRin said…
sy pon br perasan jg 1 perkara... kebanyakkan yg jd juara F1 ialah team yg ada kaler merah + itam + putih... heheh
oo yeah, baru i pasan huhuhu
ShahzCudin said…
dasyat la jgk org yg reka logo ni..ramai xprasan lg..
DayanaBesey said…
yana tak pasan gak..haha!
ketinggalan siot!
trevor said…
aku dah lama perasan. korang ni lemban ke?
Mohd Rasydan said…
@KhaiRin team yang jadi juara untuk season lepas dan seasaon ni adalah dari warna biru iaitu Redbull Racing. team bewarna merah dan hitam putih dah lama berkubur.
Mohd Rasydan said…
http://2.bp.blogspot.com/_up5kbJt0S7Y/S1ZinFWdGJI/AAAAAAAAAF8/NxXWjWBNikM/s320/formula-1-logo.jpg

cuba tengok yang ni. apa yang nampak?
mra said…
@Mohd Rasydan still "ada" kaler yg di sebut tu
mra said…
@Mohd Rasydan FIA kat tgh ade bentok krete
MFI said…
aah ler..baru perasan

Popular Posts