Pages

Support Penaja

Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday : Yang baru Khalis perasan

Posted by mykhalis On 3:56 PM 16 comments

korang mesti dah perasan lama kan?

16 comments:

aku pown baru je perasan ni ha..hahaha..

errrr mmg dh lame prasan...... mewakili lambang checkered flag, yg merah tu zoom zoom finish line.

ha..boleh jadi topik ni, antara otak kiri dan kanan...

aa'aah la... aku pon baru perasan lah bro khalis.. hehe.. ketinggaln zaman rupenye kita ni ek :)

<-- baru perasan jugak!! kekekek

sy pon br perasan jg 1 perkara... kebanyakkan yg jd juara F1 ialah team yg ada kaler merah + itam + putih... heheh

dasyat la jgk org yg reka logo ni..ramai xprasan lg..

yana tak pasan gak..haha!
ketinggalan siot!

aku dah lama perasan. korang ni lemban ke?

@KhaiRin team yang jadi juara untuk season lepas dan seasaon ni adalah dari warna biru iaitu Redbull Racing. team bewarna merah dan hitam putih dah lama berkubur.

http://2.bp.blogspot.com/_up5kbJt0S7Y/S1ZinFWdGJI/AAAAAAAAAF8/NxXWjWBNikM/s320/formula-1-logo.jpg

cuba tengok yang ni. apa yang nampak?

@Mohd Rasydan still "ada" kaler yg di sebut tu

@Mohd Rasydan FIA kat tgh ade bentok krete

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...