Pages

Support Penaja

Wednesday, October 12, 2011

Review timeline facebook >>>> 4 / 5 bintang

Posted by mykhalis On 6:02 PM 2 comments

inilah rupanya kalau kita gunakan timeline..

Seperti ramai tahu.. Khalis ni memang lembab sungguh bab internet ni.. Pandai update post tak bermakna pandai banyak benda.. Jadi, Khalis memang tak ambil berat langsung pasal timeline ni. Malahan.. kalau facebook berubah wajahpun jujurnya Khalis tak perasan pun..tak kesah.. apa jadipun jadila.

antara penting yang diimbas kembali melalui facebook timeline

Tapi entah camne.. terasa nak cuba guna timeline yang disediakan oleh facebooker. Buat masa sekarang masih dalam beta(percubaan) dan hanya developer sahaja boleh guna. Malah, kalau kita editpun, dah berjaya, orang lain akan tengok facebook kita still macam facebook lama.. hanya yang dah bertukar sahaja boleh nampak perubahan ini,

ruangan kosong yang Khalis kena isi mulai malam ni.. kena cari gambar nak scan ni.. heh

Khalis baru sahaja sejam yang lalu ubah interface facebook Khalis kepada timeline. dan bagi Khalis ianya lebih kemas dan lebih tersusun malah lebih lega berbanding kalau kita tengok tulisan yang banyak2. Mengenai bab privasi.. padan muka Khalis sebab add sape sahaja yang add.. cuba beberapa bulan ni, Khalis dah stop dari approve.. sebab yang khalis add, Khalis tak kenal pun.. entah suka suki je add.. dah la kita add.. bagi salam pun tak.. wat pe dia nak add pun tak tau..

Khalis tak pandai review sangat,, tapi tujuan asalnya nak berlagak sebab Khalis dah tukar pada timeline.. korang belum lagik.. wahahhaha.. kalau nak tau cara.. sila tanya uncle google.. Khalispun dah takleh nak undur balik camne Khalis buat..

mesti korang cakap..

ADA KITORANG KESAH?? KECOHHH JE..

lepas tu Khalis jawab

wekkkkk..jelessss

2 comments:

khalis awk ni pondan ea?

mcm lembut2 je?

@trevorko ada telur? kasi tunjuk muka la..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...