Bila Dato' Siti cakap omputih.. perbezaan tahun 2005 dan 2011

comel je senget senget kepala..

Ok.. entry ini ditujukan buat adik bongsu Khalis..

Ya.. along tak jumpa lagi CD To' Ti.. Ya beli ar dulu..claim nanti k?heh.. kat Rompin kedai cetak rompak halal.. so susah la nak jumpa yang Ori..

Ini adalah sedutan video Khalis wat menganjing adik Khalis bila bercakap pasal siti nurhaliza.. cuba dengar BI siti masa ni.. memang kesian gile.. rasa nak tutup YT(youtube) serta merta jee.

tapi manusia akan berubah.. sitipun dengarnya belajar dengan sifu hebat.. mahadhir luqman.. so,, jangan pandang sebelah mata.. inilah antara perbezaannya..

walaupun still kasihan..tapi masih ada keberanian..dan yang penting CT sangat berani untuk terus mencuba.. cuba mintak Khalis ditemubual.. entahla.. mau menitik air mata masa menjawab..hehe..

Comments

is_isaac said…
nampak gak lah macam terketar2 ckp, tp siti da best!
ok lah tuh!
nobody's perfect :)
tu la,.kalo kite la yg kene tu,.hui,.meremang kejap,.hehe
Ibnushukran said…
nak tengok pun risau sebnarnya..haha.. at least siti dah bole speaking, biasalah lambat skit, nk ckap lncar perlukan bnayk practice..
MyHeart said…
nampak dct agak neves...tp die tetap berani buat semua ni...kalu aku mau pengsan dibuatnya.
yang penting confident..kalau aku mo pengsan semenet dua huhuhu
lisa lis said…
yup, sy sokong usaha dato ct belajar ckp b.i slow2x.. apa nak malu.. nak seribu daya~

Popular Posts