Pages

Support Penaja

Saturday, October 22, 2011

Kini artis korea semakin seksi

Posted by mykhalis On 3:02 PM 6 comments


Cara berpakaian artis Korea yang menjadi perbincangan hangat pengguna internet
Mengundang perhatian ramai orang lewat gaun berwarna orange yang dikenakannya. Bukan kerana bajunya yang mahal, tapi buah dada Oh In Hye menyembul nyaris tak tertutup gaun.

Akibatnya, gaun dengan model backless (punggung terbuka) itu langsung menjadi perbincangan hangat pengguna internet. Demikian dilansir Korea News, Jumaat (7/10/2011). Gaun tersebut dikenakan aktris Korea berusia 27 tahun itu saat berjalan di red carpet untuk menghadiri acara Busan International Film Festival (BIFF), kelmarin.

Selain Oh In Hye yang menarik perhatian orang ramai, juga ada Kim So Yun. Kim menggunakan gaun seksi sutera putih rekaan Emmanuel Unga yang menekankan garis payudaranya. okezone.com

Korea ada.. melayu ada..apa beza??

6 comments:

ade jer artis melayu gini..

dorang agama apa ...
tapi , yang agama Islam pun sama jek !

haha,pkai bju tak chukup kaen.pk dah glem sgt lettew ~

setuju,artis korea makin seksi! ermm artis malaysia lg hebat kot wooo!!

artis malaysia blumba2 nk jadik hebat macam tu..kan bgus kalu blumba2 nk jadi hebat kembangkan bakat ~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...