Pages

Support Penaja

Friday, October 21, 2011

Gambar bantahan mahasiswa di UIAM mengenai Penggantungan Prof Dr Aziz Bari

Posted by mykhalis On 5:01 PM 6 comments

Ini bukan politik semata mata k? kalau gambar banjir Khalis boleh share..gambar terjun Khalis share..takkan gambar pelajar U yang berani bersuara Khalis takleh share.. kira menarik la ni..

Ingatkan budak U sekarang ni lembek dan penakut.. tak sangka ada yang berani keluar menyuarakan pendapat.. tak mudah..tapi kalau kerjasama semua kerja jadi mudahhh.. apa yang penting?? kerjaaaasama...

Semua gambar ini dikreditkan kepada member2 facebook yang share gambar k?

Kalau ada pemilik gambar nak Khalis remove..komenkan aje.. Khalis ambil dari pelbagai member.. so,,pening jugakla kalau nak bagi kredit satu persatu

Memetik kata kata Ust Zaharudin

" Saya MEMBANTAH tindakan penggantungan Prof Dr Abd Aziz Bari (UIAM), kita tidak mahu tindakan ini kelak dijadikan satu 'precedence' pada masa akan datang kerana ia akan menyekat sumbangan intelektual dari ahli akademik terhadap isu-isu kenegaraan sama ada yang dianggap sensitif atau sebaliknya. Sebarang tafsiran dan pandangan yang dibuat dari hasil kepakaran seseorang ahli akademik sewajarnya disambut secara lapang dada oleh mana-mana pihak. Kritikan inteletek adalah sangat penting di dalam dunia akademik kerana dengannya budaya keilmuan di sesebuah universiti itu boleh berkembang & menyumbang sesuatu kepada pembangunan anak bangsa dan negara (Dr. Zaharuddin Abd Rahman, UIAM) "











dan antara berita lain yang terkini melaporkan

6 comments:

kalu ye pon tggu la lps solat!

kalau deorang tak solat pun, hormatlah orang yang nak solat. huh!

Perlahan-lahan Allah tunjuk kan betapa F**K Up nyer puak-puak Umno skg...

sy budak uia. sy solat time tu. sumpah xnmpak pon kekecohan nie. tp solat tak sharp on time. lewat cikit. hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...