Pages

Support Penaja

Sunday, February 5, 2012

Rumah yang muat dalam poket

Posted by mykhalis On 10:25 AM 0 comments

Ini adalah outo post.. Sebenarnya dari semalam lagi.. Khalis balik ke rumah mak mentua,,takut tak sempat nak gi cc untuk update post.. sorila sebab macam pendek-pendek je ek..

Pernah tak korang pasang khemah? Masa zaman kat UTM dulu selalu jugak gi camping.. tapi itu dah 6 tahun lepas.. aduhh..cepatnya masa berlalu.. seorang perekacipta dari Barcalona telah mencipta sebuah rumah belon yang mana bahan membuatnya boleh menyerap haba untuk memastikan mereka yang tidur di dalamnya rasa selesa



0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...