Pages

Support Penaja

Wednesday, February 8, 2012

Budak Singapore Menghina Nabi Muhammad SAW

Posted by mykhalis On 11:20 AM 2 comments

Khalis dah wat siasatan..nama budak ni dah takde..mungkin dah kena delete or tukar nama.. tapi terdapat satu fan page mengenai hal ini.. korang boleh tengok sendiri di

http://www.facebook.com/pages/Muslims-Unite-Against-Asyari-J-Asni/201462623247940

2 comments:

dh lama peratikan dia ni..
masa dr kes mak haji sesat tu lagi..
lantang sungguh mamat ni..
kesian la pulak..mungkin masa ada peluang belajar agama dia dok main2..
xdatang kelas..
harap2 esok terbukak hati la nak dalami Islam sebelum mati dalam kesesatan..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...