Pages

Support Penaja

Wednesday, February 8, 2012

Ummi nazira tayang kekasih

Posted by mykhalis On 12:36 PM 0 comments

masih ingat dengan heroin Hikayat Merong Mahawangsa ni? Tak ingat? mungkin korang ingat dia sebagai makwe Hussin dalam hantu Kak limah.. kalau tak ingat juga? lantak pi la.. memang ruangan gosip camni memang nak mengenalkan orang yang yang tak berapa nak terkenal..

Yerla.. artis tanpa gosip macamana pun best berlakon mesti macam tak glemer..tak percaya tanya Sofi Jikan.. Tanya Abun.. kalau takde gosip orang tak ingat..

Jadi.. Ummi Nazira yang sekrang ni masih berada di negara kanggaroo dan sedang belajar di Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) baru-baru ni menunjukkan kemesraannya dengan bakal suaminya..

Pakwenya dikenali sebagai Aizat merupakan senior dan sudah berjaya menamatkan pengajian dan mereka sudah bersedia untuk melangkah ke tahap seterusnya






0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...