Awek ketagih memakan plastik


Stesen tv TLC melalui sebuah rancangan diberi nama 'My Strange Addiction' mendedahkan beberapa ketagihan pelik yang berlaku di seluruh dunia.. Antaranya ialah seorang lelaki sentiasa terangsang melihat keretanya sendiri.. Seorang perempuan yang memakan pengilat kuku..dan pelbagai lagi..


Tapi Khalis nak share mengenai seorang gadis yang kelihatan normal.. tapi dia boleh makan apa sahaja.. Asalkan plastik mesti dia makan. Apa berang plastik? remote tv? dia makan.. botol air? dia makan.. alat permainan? dia makan..


Kiranya bahaya dari pelahap ni.. kalau orang pelahap semua makanan dia makan..tapi ini sampai barang plastik pun dia makan cam snek je. Kailyn dari Sacramanto, Californi baru sahaja berusia 18 tahun..badannya sedang-sedang sahaja..Tapi setakat ni dah hampir 60ribu produk plastik yang dia sudah makan.


Dalam rancangan itu.. Kailyn mendedahkan,, dia makan bukan kerana rasa atau tekstur.. tapi macam kerangupan yang membuatkannya ketagih.. setiap hari dia mesti makan plastik. Dalam rancangan itu, Kailyn menunjukkan dia makan remote.. cehhh

Comments

Eida Arina said…
kena "guna-guna" kot....ish3...serunnn

Popular Posts