Pages

Support Penaja

Thursday, February 9, 2012

lelaki kalau demam sikit mengada-ngada je lebih?

Posted by mykhalis On 11:43 AM 2 comments

maafla.. tapi ini Khalis cakap dari pengalaman.. Kalau masa bujang, student dulu.. Khalis bersyukur sangat sebab ada member baik macam Zulhaimi.. Zaizi.. Mokhtarudin.. dioranglah yang kejutkan pergi kelas.. bagi nota study.. kalau ada demam tolong belikan makanan dan ubat.. Masa tu kalau takde member rapat dah tentu tak habisnye belajar.. tq la kengkawan..ok..lupakan zaman bujang..

Tapi Khalis tau beza bila berkahwin ni.. level kemengadaan tu memang lebih sikit.. pantang demam sikit.. mesti dah merengek-rengek.. mesti muka sedih gila.. dapat pulak wife jenis melayan.. Tapi bila wife cakap dia demam ke.. sakit ke.. Khalis tengok dia tetap buat kerja.. sampai Khalis sendiri cam tak percaya dia demam ke tak?

Ada kala dia marah jugak.. sbb Khalis tak layanpun kalau dia cakap dia demam.. Khalis bukan apa.. orang pompuan ni..kalau dia demam dia ada niat nak melawan.. dia gagahi jugak diri.. tapi orang lelaki ni, rasa nak demam, masa ni la nak dimanja.. nak disuap..nak dipicit..

Setiap orang lain-lain.. tapi Khalis kalau borak ngan member-member memang biasanya camni la.. masa demam je la boleh tengok sinar mata kasih sayang, simpati, cinta dari mata wife.. hehe..cara bercakappun masa zaman mula-mula kahwin je.. sebab tu kalau demam sikit mesti terus wat muka sememehh..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...