Pages

Support Penaja

Tuesday, January 17, 2012

Review Ombak Ilham : Pesawat peribadi orang-orang kaya di dunia

Posted by mykhalis On 12:20 PM 5 comments

Kalau kelmarin Khalis review dua orang blogger wanita..Hari ini Khalis nak review dua orang blogger lelaki.. Tapi kedua-duanya sangat kurang aktif berblogging.. Mengomen rajin.. Semoga dengan review ini, bila dah ramai visitor datang ziarah semula..mereka akan lebih bersemangat untuk berblog.. Berblog ni bukan susah sangat.. Kalau fokus sejam RM2 bayar kat CC.. tak sentuh game..tak sentuh fb.. memang boleh update 2 3 post..

Blogger pertama Khalis nak review ialah Is-isaac.. blog dia ni lebih pada peribadi.. tapi ada jugak diselitkan dengan fakta-fakta best..Di dalam blog dia ada amaran..Haram curi gambar kalau tak mintak kebenaran.. Khalis mintak halal la ek? jom tengok header dia..

http://issmyle.blogspot.com
Artikel yang Khalis curi ialah.. kapal terbang orang -orang kaya

jom usha kapal-kapal terbang orang-orang kaya ni pula..kau ada? tak ada kan...aku pun tak ada..haha


Donald Trump : smart weyh!


Roman Abramovich dan Boeing 767-33A nya : main bola je da boleh beli benda alah nie sebijik:jeles!



Sultan of Brunei dan Boeing 747-430 nya : sultan brunei ni kayo..pakcik kayo..pakcik kayo


So tanpa segan dan silu silalah beramai-ramai klik link ni dan ziarah http://issmyle.blogspot.com

5 comments:

roman abramovich tu pemilik chelsea kan..bukan pemain bola,,.. :)

khalis!!!
OMG! thank you so much!
patut lar,nampak cam ramai visitors from ur blog..btw!
thank you so much!
terharu nie!

hidup pahang! haha*ops!tetibe! :)

sejak bile plak le roman ni main bola

Roman Abramovich main bola??? aku tak tahu pulak dia main bola.

kaya pon bkn nyer leh bw msk kubur... (bkn jelez okey!) hehehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...