Review Kak ES : Layanan Untuk suami ganjaran untuk isteri

Tema review Khalis mudah sahaja.. Khalis akan terjah blog, cari artikel yang boleh dikongsikan, dan tadaa.. review ringkas.. Khalis wat review sebab lama sangat tak beramah mesra sesama blogger.. asyik pada entry sahaja.. Untuk hari ni, Khalis akan review mereka yang pernah join segmen Khalis tahun lepas.. lama tue... sori le sebab terlupa nak review awal2..

Entry hari ini telah dicuri dari Kak Es, kalau sudi jom jenguk blog Kak Es, sebab dia ni kreatifla orangnya.. ada banyak jugak barang2 kraftangan.. jom tengok header dia.. smart je..

http://esmeda.blogspot.com
Khalis suka artikel ni sebab rasanya walaupun macam berat sebelah kepada suami, tapi ganjaran buat isteri adalah ganjaran kekal di akhirat sana.. fuhh.. adil saksama..  tq kepada Kak ES sebab join segmen Khalis..

Comments

MrZuRied said…
xda yang berat sebelahnya khalis, cuba khalis cari plak ganjaran untuk suami. mesti ada. Allah kan maha adil.
mykhalis said…
maksud Khalis bukan berat sebelah.. tapi kaadilan disebaliknya.. heh..

Popular Posts