Pages

Support Penaja

Saturday, January 21, 2012

Legoland.. RM 140 seorang untuk masuk

Posted by mykhalis On 11:13 PM 2 comments


Masuk Petrosains RM14 pun dah rasa beratnya.. Ni RM140 pulak tue.. udahla terletak kat Wilayah Iskandariah.. nampaknya taman tema lego yang ke -6 dibina di dunia ini boleh dimasuki oleh orang kaya jerla.. Ataukah secara tersiratnya untuk warga singapore?

tengok gambar jela semampunya..

Kot ye ekonomi negara kita mencanak naik(menurut utusan) dan negara kita rakyatnya hidup senang lenang(juga Utusan) tak payahla sampai taman tema RM140.. naik gentingpun baru RM30..ishh..


Legoland Malaysia dengan bangganya memperkenalkan "Ollie the dragon", maskot naga untuk Legoland Malaysia yang dibina dari 10, 000 brik lego dan mengambil masa 50 jam.


Legoland Malaysia yang kini berjalan lancar pembinaannya dijangka akan dibuka kepada orang ramai pada akhir 2012.


Lihatlah keseronokan yang digambarkan akan berada di Legoland Malaysia nanti.  Nampak memang menyeronokkan berkunjung bersama keluarga.





sumber

2 comments:

tak saaabbaaaarrrr nak piiiiii!!

universal studios singapore will be at sgd $ 68 paling murah, tukar sini lebih kurang RM 150.
bila dibuka dikatakan akan ada promotional price, around rm110-130 untuk adults. legoland Malaysia BUKAN untuk Malaysians, lebih kepada ASEANs... kanak kanak bawah 18 tidak dibenarkan masuk tanpa ibu bapa. (tapi kat u.s.s boleh).
kalau tetiap bulan pegi mmg la sakit, tapi alau setahun sekali pegi, tetengok tmpt, rase nye berbaloi harga tu utk bercuti bersama keluarga... genting itu sudah jauh standardnya.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...