Pages

Support Penaja

Wednesday, January 18, 2012

Perempuan bertudung dalam blog lucah?

Posted by mykhalis On 10:48 AM 8 comments

Sebenarnya tidak sukar untuk melayari bahan lucah pada zaman sekarang.. Taip sahaha apa yang terlintas difikiran. Tak perlula pulak Khalis detailkan bagaimana pencarian dilakukan..karang/kekgi/satgi/nanti  ada pulak yang berhati suci ter'klik' tips yang diberikan..

Tapi Khalis ada terbaca disebuah blog Sozycili.. korang mesti pernah dengar nama blog ni kan? mengenai sebuah blog lucah menggunakan gambar-gambar gadis bertudung.. antara gambar-gambar yang digunakan ialah




Dan jangan terkejut kalau ada pulak bahagian gadis bertudung freehair.. Ampun maaf Khalis cakap.. Ramai sahabat Khalis di FB yg bujang mahupun dah berkahwin..diluar, di majlis.. dikeraian, ditempat kerja, di tempat belaja elok menutup aurat.. tapi di FB slumber derk je tunjuk rambut.. yg bujang mungkin tanggung sendiri.. yg dah berumah tangga?

Inilah masanya si gila seks akan mencuri gambar untuk menarik minat pembaca.. sambil berlucah-lucah.. ada jugak penyedap mata.. sedar tak sedar.. rupanya dah glemer sebagai perempuan melayu bertudung di blog lucah..

Sumber gambar sozycili

8 comments:

tolong private kan profile anda, approve orang yang dikenali jer... ni tak, semua orang add nak approve...bajet retis...

bkn mslh private ke tak sbnr nye.

sbnr nye ats diri sendri yg upload photo2 tuh,

klu approve utk org yg knl je, tak semesti org yg kite kenal tuh tak kan buat something tak baik kat kite

just my opinion! :)

utk gugurl semua...
1)jgn publish gmbr kat laman sosial~
2)klu nak publish just share dgn certain people~
3)jgn gatai tgn nak upload pic bukan2~

So x payah la upload gambar tu

http://www.alziyadnews.com

Nak lg senang, xyah ade fb trus.. Hahahaha....

Assalamualaikum, mntak jasa baik encik ntok delete thrads ni, blh menimbulkan fitnah..Thanks...

assalamualaikum..
saya mohon jasa baik..tolong la buang gambar ini..kalo x saya ambik tindakan..plzzz...dan jangan fitnah sekiranya xth pape hujung pangkal..kekand bukan owner fb sendiri yang upload..tp kena tagged..tolong pemilik blog ni...tlg remove..saya da buat report SKMM tentang blog ini..terima kasih

Saya yusliza...tolong removekan pic saya sebelum saya mangambil tindakaan dan membuat aduan pada pehak polis dan SKKM...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...