Pages

Support Penaja

Tuesday, January 17, 2012

Review MFI : Belajar cakap cina dalam 5 minit

Posted by mykhalis On 12:31 PM 4 comments

Ini bukan lawak masa sekolah rendah ekk..contoh..

Aku : Ko pandai cakap cina tak?
Ko  : Pandai
Aku: Cuba cakap.
Ko  : Cinaaaaaaaaaaaaa...

wahahaha.. damn je masa kekanak dulu.. main tulis kapur atas kerusi.. member duduk putih buntut member pakai seluar biru.. Huuu..

Tapi ini yang Khalis ambik dari blog yang Khalis pilih untuk review seterusnya.. iaitu MFI.. Bila dibaca-baca balik banyak jugak entry pasal kahwin..heh.. tapi disebabkan Khalis dengan MFI ni member FB.. barula Khalis tau kenapa dulu2 banyak entry nak kahwin.. sbb dah selamat dah pun.. Tak kirim kad pun,, sampai ati..

Jom intai header blog http://kiub-ais-sejuk.blogspot.com

http://kiub-ais-sejuk.blogspot.com
Dalam satu entry bersempena hari rabu iaitu wordless wednesday.. MFI kongsikan beberapa perkataan mudah yang boleh kita hafal.. Kalau nak menghafalla.. Kebetulan minggu ini dan minggu depan dalam siri Running Man di OneHD sedang berlumba di China.. boleh jugak Khalis hafal 2 3 patah perkataan.

Yang macam senang no 4.. DUM FUK.. betul ke ni? ke tipu je..wahahhaha..ciss cisss..kalau rasa kelako jom ziarah http://kiub-ais-sejuk.blogspot.com

4 comments:

ini die terjemahannye....
1: something wrong
2: who you hiding
3:come here
4: takyah diolah lg
5:tiny pony
6: why you so tan
7:i banged my f*****g knee
8:chin too fat
9:why so dim
10:ntah
11:no parking
12why you come now?
13laying low
14washing car
15you stinky-poo
16f*****g super!

hahah sik baik x terpengaruh...

utk suka2 la khalis jnji bunyik cam chinese lorr >_<

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...