Pages

Support Penaja

Thursday, November 3, 2011

Koleksi gadis gadis yang tunjuk f**k di facebook

Posted by mykhalis On 11:12 AM 8 comments

Copy dari Oh tidak..persoalannya?

Kenapa perlu gaya ini??style bebeno dah ke?









agaknya inilah dinamakan tak tahu..tapi buat2 tahu.. ye tak?

8 comments:

wei wat malu jepakai tudung lak tu!

memang tak sopan!
tapi kalau laki buat,tak de sape komen kan?
konon 'laki' sangat la kalu tunjuk jari tu..padahal benda tu tetap isyarat lucah and mencarut..
peace! \/(^_^)

euwwww...memalukan perempuan je..

kesengalan mereka teserlah... citt porahh...

diorng nak middle finger kat MAK BAPAK diorng tu...kan2..

ade lg gmbr tunjuk isyarat mcm ni yg lg menarik..mls je nak dedahkan..

chewahhh MFI, konon terer internet ah tu tau macam-macam.

elh cit podah.

hell hell hell hell hell hell hell. shitty shit :D

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...