Koleksi gadis gadis yang tunjuk f**k di facebook

Copy dari Oh tidak..persoalannya?

Kenapa perlu gaya ini??style bebeno dah ke?









agaknya inilah dinamakan tak tahu..tapi buat2 tahu.. ye tak?

Comments

KhaiRin said…
wei wat malu jepakai tudung lak tu!
DayanaBesey said…
memang tak sopan!
tapi kalau laki buat,tak de sape komen kan?
konon 'laki' sangat la kalu tunjuk jari tu..padahal benda tu tetap isyarat lucah and mencarut..
peace! \/(^_^)
nur anis said…
euwwww...memalukan perempuan je..
are din said…
kesengalan mereka teserlah... citt porahh...
ADMIN F2JL said…
diorng nak middle finger kat MAK BAPAK diorng tu...kan2..
MFI said…
ade lg gmbr tunjuk isyarat mcm ni yg lg menarik..mls je nak dedahkan..
trevor said…
chewahhh MFI, konon terer internet ah tu tau macam-macam.

elh cit podah.
situaBANGKA said…
hell hell hell hell hell hell hell. shitty shit :D

Popular Posts