Heidy Klum dan suami adalah beruk di parti Holloween

Kalau sebelum ini Heidy memilih untuk jadi manusia anotomy.. kali ini dia jadi berok mengikut filem the raising of Planet Apes..

Korang boleh tengok gambar ni..tapi jangan tanya Khalis.. memang Khalis tak tahu..

Soalannya..

A) orang utan betina memang ada buah dada camtu ke? i mean hairless?
B) kalau jawapannya atas ye atau tidak.. habis tu, pada Heidy Klum tu kostum ke ori?

Sebelum tengok Heidy dalam versi berok inilah wajahnya dalam versi wanita jelita..

dan ini versi beruknya



jangan tengok lelama!!

Comments

mra said…
hahahah...memang ade payudara tu... tp yg ni mcm de punye yg betol jek.... ahahahahahaa.....
Reena said…
ni memang "breast" sebenar..cehh!!!..
=.='

khalis.. nak pic rita tu ke? sila laa share.. xpe.. boleh je.. hehe
nasigoreng said…
apasal bahagian breast tu macam real? bukan ke kalau beruk punya lain sikit? anyway, kostum tu memang nampak real. beli kat mana ha? HAHA
Luv Me Cinta said…
beruk,apahal ko pilah jd beruk...burukkkk~

Popular Posts