Pages

Support Penaja

Monday, October 31, 2011

Yoona artis wanita paling pintar di Korea

Posted by mykhalis On 6:32 PM 6 comments

gegett karang!!
ehemm.. ehemm.. bukan khalis cakap tau..tapi inilah tinjauan dan kaji selidik yang dilakukan  oleh sebuah klinik di Gangnam Sochowon, Seoul itu dilakukan bagi mengetahui artis mana yang paling bijak oleh orang ramai. Dan sila jangan ugut nak repot orang rumah Khalis..wahahha.. diapun dah anti ngan Yoona ni.. wahaha..

Kembali pada topik...Seramai 273 responden terdiri daripada pelbagai peringkat usia dan bidang diminta memilih seorang anggota kumpulan penyanyi wanita yang dirasakan mempunyai kebijaksanaan paling tinggi, dan 148 (54.2%) undian memihak kepada Yoona. Tempat kedua adalah milik Goo Hara daripada kumpulan KARA dengan 23.4 peratus undi dan diikuti Kahi daripada kumpulan After School dengan 18.3 peratus undi.

Tinjauan turut mendapati kebanyakan responden berpendapat, anggota kumpulan yang aktif menyanyi, berlakon dan muncul dalam banyak rancangan realiti perlu mempunyai bakat dan bijak.

Girls' Generation yang baru tampil dengan album baru, The Boys sedang mendominasi carta lagu di Korea Selatan.

6 comments:

pkcik khalis skrg sibuk dgn aris korea plak?hihi

enough khalis..bukan best pon cite korea tu..hehehe

crite x best...yoona best..x gitu kan khalis

hohohohohohoho..nk report gak kat isteri khalis..kah3x..

tak munasabah langsung. kebijakan mane boleh dinilai melalui vote. kalo nak tau sangat amik clinically proven IQ test lah. huhu

mcmane ni, tak sampai 300 orang, usia n kerja mungkin beza, tapi tempat? kengkadang faktor tempat jugak.... patut nya 3000 responded baru ok kot

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...