Pages

Support Penaja

Monday, October 31, 2011

Gambar penyertaan Teka Dialog blogslucumenarik dan pemenangnya

Posted by mykhalis On 9:01 AM 2 comments

Terima kasih bebanyak kerana menyertai pertandingan yang agak besar buat Khalis anjurkan. Kepada voters,terima kasih kerana memberi semangat pada setiap penyertaan.

Jom enjoy pelbagai dialog dari penyertaan yang Khalis dapat di fan page blogslucumenarik..terdapat 15 penyertaan dan inilah pemenangnya..

tahniah kepada pemenang, cik Nur Adila jamil kerana mendapat 322 undian..agak jauh meninggalkan peserta peserta lain.. kepada cik Adila..blh tengok mesej inbox.. hehe..kepada yang tak menang jangan hampa.. InsyaAllah..Khalis akan wat pertandingan lagi.. kalau maintain readers la..kalau jatuh memang tak nak buat dah. Mungkin bukan format undian like la pulak.. mungkin Khalis akan pilih juri untuk menentukan kemenangan.

Kepada yang tidak berjaya..Khalis faham perasaan bila tewas(cakap jujur ni) sebab tu sampai sekarang Khalis putus asa nak join contest.. tapi cuba lagi tau.. hehe.. kuatkan semangat.. Jujur ni..memang dialog korang berikan memang make my day la,, memang kelako.. so, jom layan lagi 14 penyertaan..

Terima kasih sekali lagi..

penyertaan Taufiq Arifin



Lopez Desperaldo

Mus Koishi

 


Kotaro Minami


2 comments:

hahah tahniah kepada pemenang... ade gak yg nampak kanan skali tu sebagai lelaki ye

alamak..terlupa nak join..len kali la

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...