Eksklusif : Majlis pertunangan Erni Dekritawati Yuliana dan kamarulazlan

Khalis tak taula forum atau blog lain dah tunjukkan gambar ni..tapi Khalis dapat dari seorang kawan blogger Cik Moon. Mintak kebenaran nak copy sebab diapun dapat gambar dari kawan dia..hehe

Mintak maafla kalau dikira mencuri tau.. heh..tapi kawan kawan..jom terjah cik moon!!.. hehe..promosi sebab curk ambik gambar





yerla..majlispun buat secara tertutup ye tak? meriah la jugak camni..

Comments

~~Ticer Wann~~ said…
erkk ngatkan nikah.... bleh tahan la nengok majlis...
cantik je anak arwah sosilawati ni ..tahniah..
ArulchelseA said…
tk sangup aku melihat gambar2 ni...
keciwaaaaaa....

*kih kih kih
KhaiRin said…
da smpi pon jodoh nyer
Luv Me Cinta said…
gini rupanye pic tunang ek...camnelah nti pic nikah & sanding~
mas saari said…
orang kaya, bolehlah buat majlis tunang besar-besaran camni!
mra said…
pergh.... ngalah bersanding!! baru lepas baca artikel Lan A-Z tu, ini lagi la membazir....

Popular Posts