Pages

Support Penaja

Wednesday, November 2, 2011

Eksklusif : Majlis pertunangan Erni Dekritawati Yuliana dan kamarulazlan

Posted by mykhalis On 5:03 PM 8 comments

Khalis tak taula forum atau blog lain dah tunjukkan gambar ni..tapi Khalis dapat dari seorang kawan blogger Cik Moon. Mintak kebenaran nak copy sebab diapun dapat gambar dari kawan dia..hehe

Mintak maafla kalau dikira mencuri tau.. heh..tapi kawan kawan..jom terjah cik moon!!.. hehe..promosi sebab curk ambik gambar





yerla..majlispun buat secara tertutup ye tak? meriah la jugak camni..

8 comments:

erkk ngatkan nikah.... bleh tahan la nengok majlis...

cantik je anak arwah sosilawati ni ..tahniah..

tk sangup aku melihat gambar2 ni...
keciwaaaaaa....

*kih kih kih

gini rupanye pic tunang ek...camnelah nti pic nikah & sanding~

orang kaya, bolehlah buat majlis tunang besar-besaran camni!

pergh.... ngalah bersanding!! baru lepas baca artikel Lan A-Z tu, ini lagi la membazir....

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...