Sticky post sehingga 30 oktober : Pertandingan untuk semua readers Blogslucumenarik.blogspot.com (RM100.00 )

Alhamdulillah, petang semalam Khalis ada bagitau di fan page untuk mengadakan pertandingan sempena 2juta pageview. Maklumlah, janganlah bandingkan blog Khalis ni dengan blog yang dah lama, dah otai, Khalispun masih baru lagi, dan pencapaian 2juta sangat bermakna kerana dalam seminggu pertama Khalis berblog pageview dapat 50 seharipun dah cukup seronok.

Tapi hasil spamming tanpa henti.. Khalis berjaya la dapat naikkan pageview dari 2ribu sehari, kepada sekarang ini dalam 12ribu ke 15ribu.. cuma rasa pelik kenapa ranking alexa jatuh menjunam sampai dah 1500 berbanding sebelum ni dah cecah 600..takpela.. kena usaha lagi kuat la ni.

Jadi, mengenangkan semua pembaca blogslucumenarik, Khalis akan mengadakan pertandingan reka dialog.. mudah sahaja.. Khalis akan letakkan sekeping gambar di sini. sila reka dialog paling kreatif, dan pemenang ditentukan likes paling banyak.. Khalis pun dari blog ni income takdela ribu riban.. tapi adalah sedikit dan Khalis akan bagi hadiah sebanyak RM100 untuk pemenang.

Pemenang ditentukan dari jumlah likes yang diperolehi. mudah sahaja.

Katakan ada seorang je yang join..dan dapat 1 je like sebab like diri sendiri. Khalis tetap akan bagi hadiah..tanda terima kasih kerana menyertai pertandingan ini.


Dialog A : Budak baju kuning
Dialog B : Budak baju singlet putih tengah
Dialog C : Budak hujung sekali seluar pink

Caranya.. sila join fan page Blogslucumenarik terlebih dahulu



Kalau sudah.. sila uploadkan gambar ini di fan pages.. dan promote gambar anda untuk dapatkan likes tertinggi.

tempoh pertandingan ialah dari hari ini 26 oktober sehingga 30 oktober.. 4 hari sahaja.

Khalis akan bagi contoh seperti yang boleh dilihat di fan page.ada persoalan boleh kemukakan di bahagian komen

Comments

pergh.. cam best je bro.. ingat nak join la :) hehe
ArulchelseA said…
join jugak la nnt..pk idea jap..kih kih kih
lisa lis said…
@mykhalis khalis...ayat silap taip tu..haishhh3x... da rezeki sy join yer..ni pun br jer nak mjelajah cita dlm blog khalis..huhuhuuhuhu~
mykhalis said…
@lisa lisa'ah..tulis laju sanagt..sila sila join sepatutnya,,huu
chii said…
alaa..fb da xde la plak...
Luv Me Cinta said…
aduhh main like2 plak ehh
Raden said…
smoge menang! xde idea aa!

Popular Posts