Pages

Support Penaja

Wednesday, November 2, 2011

Gambar Pra-perkahwinan Lan A to Z

Posted by mykhalis On 8:36 PM 7 comments

Pra pun pra la.. asalkan menjadi ye tak? kenapa la Khalis tak buat gambar pra ni?? aduhh.. kesian bakal suami zaman sekarang.. tambah kos baru.. namanya.. Album Pra perkahwinan la pulak.. kukukukuuu










semoga isteri Lan kesian kat Lan.. jadi suami dayus..kalau sayang suami..apakata tutup je aurat..tak yah suami suruh.. kalau nak suami masuk neraka..takpe..

7 comments:

itulahkan sekarang, sebelum kawin dah ada album....nanti kawin album lagi, duit lagi...adoiii...botak kepala

err,lan ni xkawen lagi ek,.aduh,ingatkan dah bezaman dh kawennye,.huhu

zmn skrg punye trend.blh nk amik gmbr,tp xpyh la over kan..hehehe

@ciknurul: kawen kali ke2 ni...

dh dia suka isteri dia berpenampilan begitu kite nak kata apa ye tak??

ada kes dimana suaminya yang meminta isterinya berpakaian sebegitu. nasib la.

ramai orang buat pre-wedding shoot ni. perlu ke? kang tak jadi kang malu je..huu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...