Aksi maya berkemban dan Aaron aziz di atas katil (senang cakap aksi ranjang)

Kira ok la ni.. negara islam..

apa kata dr seri rais yatim?? ke tak nampak sebab sanggul kepala bini tinggi sangat?

Comments

MFI said…
jawapannya..tak perasan scene ni..nanti kami akan check semula..
KhaiRin said…
laaa khalis ni wat2 x tau plak...kalu lps FINAS dan LPF kira ok la tu...pedulik apa negaraa islam hahahhahaha (ada fhm maksud mendalam?)
mongok!!! makin menjadi² scene dalam felem² msia sekarang ni
cacah said…
kenapa kaitkan pasal rambut bini dia tinggi sangat?
lisa lis said…
apa ley wat..kalu yg tu yg bg keuntungan pd negara..halal haram mana pedulik..bahana~
is_isaac said…
teruk betul,kata negara islam..ape kejadahnye semua ini, huhuhu..

p/s : khalis, yang sanggul tuh cm xde kaitan jek, hahah
Azroy Kassim said…
PFFTT!!

dari menteri smpi ank buah.. semua bodoh..
Din Daud said…
alaaaa.. biar la.. klu semua nk sekat camana filem kita nak maju.. ehhh.. btl ke??
Zul Fattah said…
mak aii.. ada jugak screen cam ni? demm..
ummi anum said…
Rasanya..ramai yang g tengok citer ni..tepuk dada tanya iman..
Novelgurl said…
kuang ajar je ~.~
uMye MuniRAh said…
filem m'sia.. semakin hancur.. sekarang apa filem pon ada babak ranjang n half naked.. sok babak ranjang menjadi satu kemestian dalam filem kalo x org mogok x nak tgk..

Popular Posts