Pages

Support Penaja

Monday, October 31, 2011

Aksi maya berkemban dan Aaron aziz di atas katil (senang cakap aksi ranjang)

Posted by mykhalis On 11:33 AM 12 comments

Kira ok la ni.. negara islam..

apa kata dr seri rais yatim?? ke tak nampak sebab sanggul kepala bini tinggi sangat?

12 comments:

jawapannya..tak perasan scene ni..nanti kami akan check semula..

laaa khalis ni wat2 x tau plak...kalu lps FINAS dan LPF kira ok la tu...pedulik apa negaraa islam hahahhahaha (ada fhm maksud mendalam?)

mongok!!! makin menjadi² scene dalam felem² msia sekarang ni

kenapa kaitkan pasal rambut bini dia tinggi sangat?

apa ley wat..kalu yg tu yg bg keuntungan pd negara..halal haram mana pedulik..bahana~

teruk betul,kata negara islam..ape kejadahnye semua ini, huhuhu..

p/s : khalis, yang sanggul tuh cm xde kaitan jek, hahah

PFFTT!!

dari menteri smpi ank buah.. semua bodoh..

alaaaa.. biar la.. klu semua nk sekat camana filem kita nak maju.. ehhh.. btl ke??

mak aii.. ada jugak screen cam ni? demm..

Rasanya..ramai yang g tengok citer ni..tepuk dada tanya iman..

filem m'sia.. semakin hancur.. sekarang apa filem pon ada babak ranjang n half naked.. sok babak ranjang menjadi satu kemestian dalam filem kalo x org mogok x nak tgk..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...