Pages

Support Penaja

Monday, October 3, 2011

Perempuan jalang berdemontrasi bila dinasihatkan supaya berpakaian lebih sopan

Posted by mykhalis On 2:22 PM 5 comments

Kejadian ini terjadi tidak di Malaysia.. Sebab kerajaan malaysia memang tak pernah larang orang pakai seksi.Tak percaya? sila pergi ke mana mana Universiti.. kalau student lelaki pakai seluar jeans dan rambut panjang akan ditahan dan di saman.. cuba kalau student pompuan pakai jeans ketat nampak bontot rambut merah,ke biru ke..takde probs punya.

Sebab itu kalau kat malaysia nak bagi nasihat/ceramah permit perlu.. tapi kalau underground musician nak wat laloq ke..apa ke tepi jalan no hal.. tak faham? tak pela

kejadian ini bermula apabila pihak berkuasa bagi nasihat..lebih kurang camni nasihat dia

"Janganla pakai skirt singkat.. nanti merangsang nafsu kena rogol"

Kalau kat malaysia tau apa minah senget jawab? Alaa.. yang pakai baju kurungpun kena rogol jugak.. bukan salah pakaian..tapi salah perogol tak kenal mangsa.

Dan lebih kurang gitula jawapannya apabila penunjuk perasaan memakai baju dalam ngan suar dalam sahaja atau yang lebih power topless terus ketika berdemontrasi di New York.

Bagi Khalis,, jalan ramai ramai sape nak rogol.. cuba ko topless kat belakang rumah Effa Sahirudin.. kalau tak kena perkosa tak jantan la.. (nama hanyalah contoh semata mata)

Gambar kategori 18sx.. jangan tengok kalau korang post kat blog korang pasal fakta mekah kemudian berlagak seminggu yang blog korang juga boleh post pasal islamik.. wahahha.. poyo nak mampus








(sumber)



5 comments:

macam2 kat luar negara ni..

org xde agama cm ni la jd nyer

benda ni xkan abis slagi agama tidak di didik dari awl...org pmpn slhkn lelaki sbb gatal merenyam n pervert...org laki slhkn pmpn sbb pkai seksi,ketat n bombastic... ibarat ape yg jd dlu,telur ke ayam?...wallahualam...

Kadang-kadang bukan salah satu pihak semata-mata. Semuanya perlu bertuankan agama. Kalau agama diletakkan dibawah akal, begini jadinya.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...