Pages

Support Penaja

Sunday, October 2, 2011

Pantang maut sebelum ajal : Kapal terbang terjunam sangkut di buaian pusing

Posted by mykhalis On 11:42 AM 3 comments

Cuba bayangkan kita dalam sebuah pesawat ringan yang sedang terjunam. Apa lagi boleh dilakukan kalau enjin sudah mati dan hanya pasrah menanti maut.

Keajaiban terjadi, pesawat anda tersangkut di buaian pusing ( ferris wheel ). dan menakjubkan hanya ada satu sahaja dari banyak buaian yang digunakan, maka pesawat itu tersangkut namun tidak mencederakan sesiapapun kecuali kemungkinan budak yang trauma.heh

Inilah terjadi di Timur Australia apabila pesawat Cheetah 200 yang membawa penumpang dua orang lelaki dewasa tersangkut. Dua orang kanak kanak yang berusia sembilan dan 13 tahun terperangkap selama sejam lebih sebelum bantuan sampai.





rilek je muka orang dalam kapal terbang tu kan? cam takde masalah langsung..



3 comments:

semalam berita tv2 masuk pasai ni... cool jer lelaki 2 orang tu... kompen budak dua orang tu trauma...

dia igt kapal terbang tu = kapal terbang fun fair

haha..rileks jerkk muka dorg erkk.. ke sebab tahan nafas tu..haha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...