Pages

Support Penaja

Thursday, October 6, 2011

Harapan semua blogger

Posted by mykhalis On 2:24 PM 4 comments

Percayalah.. jauh di lubuk setiap blogger adalah menjana pendapatan. Samada mengiklankan perkhidmatan yang mereka tawarkan.. menjual produk, ataupun menjana pendapatan melalui pengiklanan.

Kalau tak.. apa lagi motivasi yang ada pada blogger? minat sahaja tak cukup.. mungkin pada permulaan kalau pageview dalam seribu dua ribu sehari memang tak terbayang lagi nak pasang iklan. Tapi kalau purata harian dah dapat 10 ribu ke atas memang terasa sangat kalau blog takde iklan ye tak?

Tapi nak dapat pageview yang tinggi bukan senang.. kena tebalkan muka. Percayalah.. memang ada perasaan segan dan malu bila dikutuk walaupun sekadar kutukan dalam komen bukan depan mata. Yerla.. perjuangan masih panjang..

Yang penting.. kita hormati pembaca kita.. pada yang belum join fan page blogslucumenarik.. sila sila la klik like kat fan page kat tepi ni. Bukan apa.. Khalis selalu letakkan update post kat sini.malah pernah la wat kontest topup kat situ,, walaupun dah lama tak buat.. ada rezeki buat lagi..

Iklan..oh..iklan...



ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...