Pages

Support Penaja

Tuesday, October 4, 2011

Komik Lawak : Apa yang kita lakukan bila beli barang baru

Posted by mykhalis On 4:20 AM 6 comments

Membeli barang yang dihajati memang sangat memberi kepuasan. Untuk tahun ini,Khalis cita cita nak beli LCD tv beso, spek mata 3D, Jersey Manchester United made in Englang(bukan ori Al-ikhsan)..Alhamdulillah.. 2 dari 3 hajat dah tercapai.. Kena simpan duit lagi untuk hajat seterusnya.

Khalis memang tak minat dengan smartphone or gadget.Kemungkinan sebab Khalis sendiri ada sebuah pusat komputer..so takde keperluan untuk beli gadget-gadget ni. Tapi bagi mereka yang bekerja..dapat curi masa bekerja dan belajar untuk tweet dan cek FB memang nikmat..so, gadget sangat diperlukan.Ye tak?

Tapi realitinya bila kita beli barang baru terjadi cam komik kat bawah ni

setuju tak realitinya selalu camni?



6 comments:

agak setuju lah. keh3.... salah satu alasan nak beli hp bru..

pendek kata...mula2 sayangla esok2 sendiri mau ingat daa...tu pendek yg kata, panjang tak kata apa2 okay hihi

ahaa.. besa ler tu.. mula2 belain manja je.. org len nk sentuh pn takleh.. dah lelama lempar merata je.. :p

stuju..kdg2 xsmpi 2 thun da campak merata2

dulu letak atas meja berhati hati. sekarang, pap! campak je. haha

xde la sampai sepak..tapi kadang2 tu baling2 kat dinding ade la jugak

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...