Pages

Support Penaja

Wednesday, October 5, 2011

Gaysec memecah masuk pangkalan data PTPTN dan membuang segala maklumat peminjam

Posted by mykhalis On 12:15 PM 10 comments


Seperti sedia maklum, Gaysec dalam minggu lepas telah memecah masuk pangkalan data Hotlink dan Maxis. Ini adalah satu lagi khidmat komuniti yang dilakukakan supaya pihak Maxis lebih mempertingkatkan keselamatan data mereka.

Namun pada tengah malam semalam, Gaysec telah berjaya memasuki laman web dan menyahkan hampir separuh dari nama peminjam. menurut pihak Gaysec yang di keluarkan dalam blog mereka, mereka tidak berjaya membuang semua kerana mereka berjaya dipintas oleh pihak SKMM.

Anda boleh memeriksa samada maklumat anda masih ada dalam data atau tidak. Seandainya hilang, kemungkinan tiada lagi surat saman mintak bayar hutang tertangguh akan sampai ke depan pintu rumah.


Khalis sendiri telah memeriksanya.. anda bila lagi?




















jangan cakap korang percaya!!ini berita tipu sahaja..heh

10 comments:

tipu.. baru jap td shiqa bayar untuk adik shiqa. tp kalau btol dorang dh padam.. tetap akan bayar jugak. hutang kena bayar gak walau kita dah mati.huhuhu

memang hot ah berita ni.hehehe

moga2 namaku terpadam dr data hahahaaha

UHHHH...... saspen jerk ... hik hik hik

pehhh,nama pakcik khalis dah takde ke? untunglaaa

kalau Gaysec nak bt camni.. nak request lah soh padam nama.. hehehehhe

hahahah....kecik ati...org da peercaya giler2 da...baru nk ckp yahooo...

sebahagian jer..bukan sumer..konfem kelam kabut pasni..

at the 1st place, lepas ni jgn pinjam ptptn kalau nak sambung belajar...hahahahhah

hutang nk bayar. tp tak mau yg riba. isk3...


nama aku derang padam tak. wakakakakakakakakaka.....aku dh la blacklist ni. woooooo

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...