Pages

Support Penaja

Thursday, October 6, 2011

18sx : Adakah benar ini gambar Nora Danish dalam pakaian yang...yang....

Posted by mykhalis On 7:53 PM 17 comments

Betul ke? Nipisnya baju dia sampai leh nampak dalam tue..camne la leh terlepas kat internet ek? Tapi Khalis tapis untuk menjaga mata pembaca pembaca lain.. heh.. jangan marah arrr

kalau bukan pun kalau boleh bergambar dalam keadaan elokla.. blogger cam Khalis ni memang nak cari berita je...



17 comments:

dlm rumah tk pe brgmbar mcm ni..tp yg ambik tu knpa sebarkan ..bodoh..

ni dalam rumah kan.. dalam rumah biase lau macam ni.. yg amek gmbar ni yg x snonoh au..

tak senonoh khalis layan sorg3 jerk!!!argggg

ceh khalis..layan sorang2 jer..

tutup pndngnmu pkcik khalis..^_^

sapa yg snap gmbr ni?rasanye gmbr ni mcm sengaja diambik sbb nora mcm sengaja je pose rela gitu...ermm lg satu motif disebarkan??adoyai macam2~

org yang sebarkan gambar ni ptt disaman.. mencabul hak privasi org.. kan??

@Paradise Gal sy sokong..ptut dsaman, xsuka tul la..so hati2 la yer wahai ppuan kalau duk ddlm rumah..pkena housemate nk kenakan kita..kompom jadik cam ni..

bergambar kat rumah ni, itu pon ntah disengaje kan ke tak, kat rumah sendiri, secara saikologi nye die tahu takde org akan nampak, so... wat pe nak pakai yg penoh penoh, tetapi, kemungkinan ni gambo amek curik oleh budak kecik, bapak tgk bapak post, hehe... setuju dgn cik cik di atas ni

ish,badigol mne sebarkan pic nora danish ni.kesian kt die.kt dlm rumah pun,sibuk nk pergi upload.aduyaii

kat rumah sukati kite la nak pakai pe.. npe sebar2 haha

khalis boleh send gambar ni kat saya tanpa censored punye..sebab saya nak kaji samada sahih atau tidak..xde niat lain pun...;-p

eh...eh..beragak la.. pikir la sikit.klu nora tu nak sgt bergmbr cm ni...ade ke die pndang kamera tu? BODOH nak mpos sape yg ambek.. mnjatoh kn aib org..

pic nie kn kt umah..ape dia nk pakai tu hak dia.tp cmne la plak blh terlepas ke internet..huhu

gambar ni dlm twitter die..xleh salahkan org yg sebarkan..xcye tgk kat twitter kalu ada lagi la..aku pnh ternmpk kat twitter

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...