18sx : Adakah benar ini gambar Nora Danish dalam pakaian yang...yang....

Betul ke? Nipisnya baju dia sampai leh nampak dalam tue..camne la leh terlepas kat internet ek? Tapi Khalis tapis untuk menjaga mata pembaca pembaca lain.. heh.. jangan marah arrr

kalau bukan pun kalau boleh bergambar dalam keadaan elokla.. blogger cam Khalis ni memang nak cari berita je...



Comments

ArulchelseA said…
dlm rumah tk pe brgmbar mcm ni..tp yg ambik tu knpa sebarkan ..bodoh..
Shaherah said…
ni dalam rumah kan.. dalam rumah biase lau macam ni.. yg amek gmbar ni yg x snonoh au..
MrZuRied said…
tak senonoh khalis layan sorg3 jerk!!!argggg
MFI said…
ceh khalis..layan sorang2 jer..
Cik Kasih said…
tutup pndngnmu pkcik khalis..^_^
Luv Me Cinta said…
sapa yg snap gmbr ni?rasanye gmbr ni mcm sengaja diambik sbb nora mcm sengaja je pose rela gitu...ermm lg satu motif disebarkan??adoyai macam2~
Paradise Gal said…
org yang sebarkan gambar ni ptt disaman.. mencabul hak privasi org.. kan??
lisa lis said…
@Paradise Gal sy sokong..ptut dsaman, xsuka tul la..so hati2 la yer wahai ppuan kalau duk ddlm rumah..pkena housemate nk kenakan kita..kompom jadik cam ni..
mra said…
bergambar kat rumah ni, itu pon ntah disengaje kan ke tak, kat rumah sendiri, secara saikologi nye die tahu takde org akan nampak, so... wat pe nak pakai yg penoh penoh, tetapi, kemungkinan ni gambo amek curik oleh budak kecik, bapak tgk bapak post, hehe... setuju dgn cik cik di atas ni
Miss A said…
ish,badigol mne sebarkan pic nora danish ni.kesian kt die.kt dlm rumah pun,sibuk nk pergi upload.aduyaii
Raidenovich said…
Real Galyna Kolotnytska!
cik sakdi said…
kat rumah sukati kite la nak pakai pe.. npe sebar2 haha
Derok said…
khalis boleh send gambar ni kat saya tanpa censored punye..sebab saya nak kaji samada sahih atau tidak..xde niat lain pun...;-p
setia ku disini said…
eh...eh..beragak la.. pikir la sikit.klu nora tu nak sgt bergmbr cm ni...ade ke die pndang kamera tu? BODOH nak mpos sape yg ambek.. mnjatoh kn aib org..
tiEra said…
pic nie kn kt umah..ape dia nk pakai tu hak dia.tp cmne la plak blh terlepas ke internet..huhu
Anonymous said…
gambar ni dlm twitter die..xleh salahkan org yg sebarkan..xcye tgk kat twitter kalu ada lagi la..aku pnh ternmpk kat twitter

Popular Posts