Pages

Support Penaja

Tuesday, October 4, 2011

Ini anjing ke? eh panda ke? eh rimau??

Posted by mykhalis On 12:21 PM 4 comments

mendandan bukan lagi untuk manusia. haiwan peliharaan juga boleh di dandan. tak silap Khalis, dalam satu slot di Hot FM, Fafau ada cakap yang kucing kita boleh warnakan dengan warna yang kita mahukan. Pink ke, hijau ke.. terpulangla.

Rupanya di China memang ada satu tempat untuk dandan haiwan yang kita jaga kepada corak dan rupa lain. Antara yang menjadi pilihan mungkin panda, singa mahupun harimau.

Kalau kena pada anjing, memang boleh nampak serupa betul!





Mujurlah yang tak serupa..cuba bayangkan kalau ada yang serupa macam singa bawak bersiar kat taman.. mau kena tembok..hahaha



4 comments:

huhu... kesian kat binatang tu....

x pasal2 dorang di eksploitasi

kalau slalu dye, bulu anjing tu bercabang x nnt?

cool giler..corak zebra xde ke?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...