18sx lagi koleksi gambar yang diambil tidak kena pada masanya

 Entry ringkas di malam jumaat
















camne..leh kalahkan yang hari tue tak?

Comments

Abang Zam said…
damn! haha..die fuck dalam kereta bai
Ika said…
selekehnye gmbar yang second last tuh..
eh! tak..semua selekeh!...
Zurina J. said…
Astaghfirullohal'azim...
Miss Dill said…
suke gambar yang ade Darth Vader tu :)

Miss Dill^^
amny.. said…
ayokkk..mcm2 laa.=P
haha.. sakit woo langgar tiang..
bedpet said…
adeh. saya masih bawah umur. hahaha :P
alongxp said…
adeh...yg dark ke death vader tu yg xlehblah skali tu... costum bidan terjun ke hape?adeh...
Henry Zackery said…
giler la..hahaha..
dalam kete jadi... ade plak snap nampak org tgh kencing..lawak2.. :D

Dalam Tandas Pun Boleh
Miss Tira said…
Gambar last tu kira wayang free bagi budak dan orang ramai tengok. Haaaish~
ms dyana said…
gila arr...hahahahahaha
Sharienz Sz said…
ngeek..macam2 hal la haha :)
qasehraihan said…
kahkahkahkah...sume gila..cne awk dpt ni??
~~Ticer Wann~~ said…
haha...kelako.... darth vader 2 best.. kui3
chentaNUYU said…
dalam kete pun jadi??tak bertamadun la
lalink7 said…
giler ahh semuaaaaaaaaaaaaaaa...hahahaha..nak glak je spnjang hari..wahahahhahah..
pergghh gile ar
aih macam2 ;)
HATYCIKNUURUL said…
hheehee,..lawak weh gmbr2 xsngaje ni,.huhu,.huhu,no komen,.

,khalis,CN dtg trjah entri lmbt kdg2,xpe kn?,.aslkn snggah n komen ek,.hehe
estee_8980 said…
nice blog..i followww
amranaiman said…
macam gampang....
smile said…
mane lah tak jadi ikutan kt bdk2 pmpuan..per la blog..
mmg ade yg nk try la lps tngok nnti,nk duit ke??
cik sakdi said…
peh muke dak tu macam chuky la!! adoii ai. gambar last terbaeeekkkk! haha

Popular Posts