Pages

Support Penaja

Thursday, March 24, 2011

18sx lagi koleksi gambar yang diambil tidak kena pada masanya

Posted by mykhalis On 7:52 PM 22 comments

 Entry ringkas di malam jumaat
















camne..leh kalahkan yang hari tue tak?

22 comments:

damn! haha..die fuck dalam kereta bai

selekehnye gmbar yang second last tuh..
eh! tak..semua selekeh!...

suke gambar yang ade Darth Vader tu :)

Miss Dill^^

haha.. sakit woo langgar tiang..

adeh. saya masih bawah umur. hahaha :P

adeh...yg dark ke death vader tu yg xlehblah skali tu... costum bidan terjun ke hape?adeh...

giler la..hahaha..
dalam kete jadi... ade plak snap nampak org tgh kencing..lawak2.. :D

Dalam Tandas Pun Boleh

Gambar last tu kira wayang free bagi budak dan orang ramai tengok. Haaaish~

ngeek..macam2 hal la haha :)

kahkahkahkah...sume gila..cne awk dpt ni??

haha...kelako.... darth vader 2 best.. kui3

dalam kete pun jadi??tak bertamadun la

giler ahh semuaaaaaaaaaaaaaaa...hahahaha..nak glak je spnjang hari..wahahahhahah..

hheehee,..lawak weh gmbr2 xsngaje ni,.huhu,.huhu,no komen,.

,khalis,CN dtg trjah entri lmbt kdg2,xpe kn?,.aslkn snggah n komen ek,.hehe

mane lah tak jadi ikutan kt bdk2 pmpuan..per la blog..
mmg ade yg nk try la lps tngok nnti,nk duit ke??

peh muke dak tu macam chuky la!! adoii ai. gambar last terbaeeekkkk! haha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...