Gambar Mia Liyana yang sopan

kire sopan sikit la dari dulu.. kredit kepada beautifulnara.com



tapi comel lagik kawan die kan??

Comments

Naddia said…
kawan die lg mnyerlah la..sape tuh??? tanak jdik artis gak ke??
saya YANA said…
dalam drama memang la sopan.. hhuhuh.. kawan dia tu bukan siti saleha ke?.. artis gak kan..
mykhalis said…
@naddia ntak..tak kenal jugak..heh
mykhalis said…
@yana siti saleha?ramainye pelakon skrang..tak kenal jugak,,heh
chentaNUYU said…
cantik ke mira liyana ni??sah2 berlakon kayu jer..haha
Abang Zam said…
damn! dalam sopan pun still tiut..ggrrr

hoho..khalis,aku ada buat entry baru..sila usya dengan senang hati
KHRLHSYM said…
right click > save as > hehe.
mykhalis said…
@nuyu i smell sumethin..heh
mykhalis said…
@a.zam sila jaga tangan anda..heh
mykhalis said…
@khrlhsym same la kite..hehe
fyna said…
sopan je klu pakai mcm nih...
mykhalis said…
fyna kalau dia pakai camniela..kan?
adwafarahin said…
orgnye mmg da lawa x pyh paki seksi pon da abes cun da..ape la kan
mykhalis said…
@adwafarahin dia nak test market agaknye
tiefazatie said…
erm..sj cri publisiti kot aritue..haha..
puteri ain said…
kalau pakai macam ni kan ok..muka dah cun dah...
ni masa berlakon ke betul2 ni?
Anonymous said…
sopan ke mcm ni?
aurat pun x tutup..
mentaliti org skrg..
mykhalis said…
@tiefazatie yerla..terus terkenal skrang
mykhalis said…
@puteri ain itulah pasal,, sampai nakpak spek tue awatla
mykhalis said…
@jannah tak pasti la pulak
Pacek ABU sifir said…
comel lg cygkuh..halah2..hahak
CikHanim said…
ha'ah..kawan dia mcm ada mix2 sket..manis dan ayu je..
sekali tgok mcm heroin drama Ustaz Amirul je!
Cik Teddy said…
mia liyana?sape uh?x knal pon..haha
kwn die tu siti saleha kan?adik sam bunkface..
Sharienz Sz said…
kwn dia lg cun la haha..
yg miera ni pun..dah bgs cantik tutup2 nak jg tyg2 yg x sepatutnya :)
mykhalis said…
@pacek kamu curang ek??nanasor!!!!
mykhalis said…
@cikhanim kire dah bersetuju mmber die lagik cun
mykhalis said…
@cik teddy nampak sangat khalis ketinggalan..tak kenal pon..
mykhalis said…
@sharienz itulah pasal..lebih baik dijaga penampilan kan?
Anonymous said…
Salam..herm~ bila dh jadi artis mcm nie la
~~Ticer Wann~~ said…
tertarik ngn siti saleha 2...dlm ustaz amirul pn dia pakai tudung... suka tgk dia... hee
amny.. said…
comey + ayu..=)
HATYCIKNUURUL said…
kwn die tu bini ustz amirul kn?,.hehe,..comey lg hok tu,.hurmm,.
cikCOKLET:) said…
ehh..artis ke? saper nie? hadoi! payah la kan tak tgk tibi neh..wu wuuu. btw cantik meh =)
nelly said…
comelnya dua2 ...
=)
~Nabilah~ said…
spe nie???asal x knal pown....hehehe
AkuMuzikFilem said…
sudahlah sopan, kiut plak member dia tu. muka budak lagi mira liyana tu.

aku rasa cam kenal je gadis bertudung tu, adik sam bunkface?
queen aida said…
xknl la..artis mn ni ek..huhu
Fyqa said…
onestly, kwn dia lagi cantek.
Anonymous said…
kwn dia tu siti saleha..mix org putih + melayu memg cantik

adik Sam bunkface.
mirmashi94 said…
die lagi cantek lau pakai sopan .
mirmashi94 said…
die lagi cantek lau pakai sopan .
elia salwah said…
gmbo ni di amik utk drama kat tv3..tajuk dy NORA ELENA...best cter ni...ble tgk gmbo ni dlm cter tu bru teringat pasal entry ni....pmpuan yg pkai tudung tu cmfm siti saleha....
Anonymous said…
bole tahan sopannyer..huhu

Popular Posts