Pages

Support Penaja

Monday, March 21, 2011

Binatang-binatang laut dalam paling dalam yang hodoh dan menakutkan

Posted by mykhalis On 4:04 PM 26 comments

Khalis teringat dalam cerita Doraemon mengenai ikan lautan dalam nie. Ada yang berlampu di kepala dan bermuka jahat. Ingatkan khayalan pelukis, rupanya betul-betul ada.

Khalis kongsikan beberapa jenis binatang laut dalam yang sangat pelik rupanya dan memang tak selera nak gorang cicah air asam..

Angler


Long-nosed Chimaera


Coffinfish



Dragonfish


Fangtooth



Giant Isopod


Giant Squid


Gulper Eel


Vampire squid



Viperfish


Snaggletooth


Goblin Shark


Black swallower


The Goblin Shark Close-up

Arghhhh...memang seram gile rupa paras mereka nie. mesti tahan lasak sebab tekanan air di laut dalam sangatlah kuat..kan??

ada yang berminat nak bela ke?

26 comments:

wah..cik nak bela sekor ek..hihi

gua suka laut dalam.. mcm2 rahsia yang belum dibongkarkan... khalis cari haiwan yang ada lampu.. heehe...

takutnye....blh mimpi ngeri nih

@eqmal heh..kalau selera tak tau le

@cik hang kecik..nnt kene ngap ngn jerung..hee

@cekodok ade tue.. tapi dah mati hilangla lampu..heh

@mykhaliseh,cik dh bsar skrg..cik plak yg ngap jerung tuh

@cik sue nnt khalis belanja ekk.. yg bakar punye

@cik teddy cepatnye besooo..hehe

Tira suka post macam ni. Waaa. Ada unsur-unsur National Geographic ni. Masa tu ada tengok kapal selam tu menyelam sampai kelautan paling dalam. Ada jumpa bangkai ikan paus. Fuuu, kagum-kagum tengok ikan dekat dalam tu. Pelik dan menakutkan.

Entri baru: Angan-angan Bukan Impian

Salam..erk..takutnya gigi ikan2 tu..kalo dia gigit mau hancur dging.

@ooo..post2 sebelum nie tak suka la ekk..huwaaaa

@novelgurl takkan la nak berenang ke laut dalam?heee

hohoho... sgt pelik....n mengerikan

perrgghh !!
memang x pernah tengok haiwan macam nie..pelik

Artis Baru Melampau

@ticer wan hehe.. itula pasal..mjur di lautan dalam

@henry kali nie khalis kasi tengok..hehe

sume gg binatang bkenaan sgguh x canteq..wuwu..>.<

@nurul gigi cantik sayang pulak nak menggigit..kan?

tengok pun takut inikan pulak nak goreng kicap...hahahaha

wah.. amazing.. kalo nk bela sekor leh x :)

xpe..ad kat laut slm j tu...tah2 jin.hahaha...maklum la..laut kn tmpat pembuangan sisa2 yg xbaik..bnda halus byk kt sna...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...