Pages

Support Penaja

Tuesday, March 22, 2011

Tempat letak CD yang menarik sehingga anda boleh kerek ngan member-member

Posted by mykhalis On 4:10 PM 18 comments

Kalau dulu tempat CD adalah bekas plastik yang keras, kemudian bekas berzip, pastu bekas zip ada macam-macam bentuk, burgerlah, goku lah, macam macam.

Kini ada pelbagai rekaan yang super duper cun untuk anda simpan CD. Kirenye kalau ada tetamu datang hidung kembang tak dapat bayangkanlah. Silap-silap tetamu yang datang hilang dengan bekas-bekas CD nie semasa anda sedang buat sirap. hehe

Jom tengok..memang menarik atau khalis je berlebih-lebih..heh

 cool tak? di celah celah jam boleh isi CD..hehe..isi buku komikpun boleh nie
 isi di celah celah kod bar..kreatif arr
 isi di dalam kertas ni, tempek kat dinding..dah  siap.. wauu..lawaaa
 camnie?tapi kalau terduduk berlubang la pungkok..heh
 yang ini ada cara nie.. macam real je patung-patung nie menahan berat..heh
 di dalam dadu pun boleh simpan??
 haiwan yang terpenyek di celah2 buku..kekekke
 bentuk DNA
 bekas CD boleh disusun cam bunga bungaan
angkat berat..erghhh

camne? ada yang berminat? boleh telefon khalis..heh..jgn ngorat tau..

18 comments:

huhu besttt2..
teringin jg nak satu dekat rmh..
dpt juga kembang hidung sikit..haha

wee,khalis,brminat neh,.haha,.siyes ade knsep kntemporri bkas2 tu,.dh moden la katekn,mcm2 bley bt,.mmg krtip la diorg ni,.nak2 yg 1st tu,.wuu,nakkk,.hehe

wahhh2..hehehe..mcm2 org skg ni..kreatiff!!! ^_^

**jom la join GA syufaa..hihi.. :D

haha..memang kool de....rumah aku pakai kotak kasut je

gmbr yg bntuk DNA cntik...bole jimat ruang n terusje bole wt hiasan..hehe

@sharienz heh..jgn kembang sangat..koyak nnt..

@cn tak malu..takkan nak je,, beli la..hehe

@fyna yg comel2 je leh masuk list nie..hehe

@syufaa tak kreatif tak dapa jual barang le.. khalis tak janji join tau..heh

@a.zam aku rasa ko punye bekas paling cool.heh

@queen betul tue..jimat ruang je rasanya.. kalau cd tue ada cover la..mmg warna warni

pergh~ lawa..:) nak satu boleh? haha!

@reena buleh.. nak yang mana 1?

saya nak order no 1 dan 2 ye...

syle2.. hehe.. ni mmng kne bli cd bnyak2 r,klu x rugi r bli rak mahal2.. hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...