Tempat letak CD yang menarik sehingga anda boleh kerek ngan member-member

Kalau dulu tempat CD adalah bekas plastik yang keras, kemudian bekas berzip, pastu bekas zip ada macam-macam bentuk, burgerlah, goku lah, macam macam.

Kini ada pelbagai rekaan yang super duper cun untuk anda simpan CD. Kirenye kalau ada tetamu datang hidung kembang tak dapat bayangkanlah. Silap-silap tetamu yang datang hilang dengan bekas-bekas CD nie semasa anda sedang buat sirap. hehe

Jom tengok..memang menarik atau khalis je berlebih-lebih..heh

 cool tak? di celah celah jam boleh isi CD..hehe..isi buku komikpun boleh nie
 isi di celah celah kod bar..kreatif arr
 isi di dalam kertas ni, tempek kat dinding..dah  siap.. wauu..lawaaa
 camnie?tapi kalau terduduk berlubang la pungkok..heh
 yang ini ada cara nie.. macam real je patung-patung nie menahan berat..heh
 di dalam dadu pun boleh simpan??
 haiwan yang terpenyek di celah2 buku..kekekke
 bentuk DNA
 bekas CD boleh disusun cam bunga bungaan
angkat berat..erghhh

camne? ada yang berminat? boleh telefon khalis..heh..jgn ngorat tau..

Comments

Sharienz Sz said…
huhu besttt2..
teringin jg nak satu dekat rmh..
dpt juga kembang hidung sikit..haha
HATYCIKNUURUL said…
wee,khalis,brminat neh,.haha,.siyes ade knsep kntemporri bkas2 tu,.dh moden la katekn,mcm2 bley bt,.mmg krtip la diorg ni,.nak2 yg 1st tu,.wuu,nakkk,.hehe
fyna said…
tomey2 je....
syufaa said…
wahhh2..hehehe..mcm2 org skg ni..kreatiff!!! ^_^

**jom la join GA syufaa..hihi.. :D
Abang Zam said…
haha..memang kool de....rumah aku pakai kotak kasut je
queen aida said…
gmbr yg bntuk DNA cntik...bole jimat ruang n terusje bole wt hiasan..hehe
mykhalis said…
@sharienz heh..jgn kembang sangat..koyak nnt..
mykhalis said…
@cn tak malu..takkan nak je,, beli la..hehe
mykhalis said…
@fyna yg comel2 je leh masuk list nie..hehe
mykhalis said…
@syufaa tak kreatif tak dapa jual barang le.. khalis tak janji join tau..heh
mykhalis said…
@a.zam aku rasa ko punye bekas paling cool.heh
mykhalis said…
@queen betul tue..jimat ruang je rasanya.. kalau cd tue ada cover la..mmg warna warni
Anonymous said…
pergh~ lawa..:) nak satu boleh? haha!
mykhalis said…
@reena buleh.. nak yang mana 1?
saya nak order no 1 dan 2 ye...
Ibnushukran said…
syle2.. hehe.. ni mmng kne bli cd bnyak2 r,klu x rugi r bli rak mahal2.. hehe
mas saari said…
nak semua boleh?
Anonymous said…
ada lg ke ni

Popular Posts