Pages

Support Penaja

Friday, March 25, 2011

Muzium komputer game

Posted by mykhalis On 5:35 PM 4 comments

 Siapa ada pc?  laptop?(kenapa eja lappy ek??kire manjela tue??)  xbox? ps2? wii? ps3? psp? ishhh.. game tape?  huiiihh..ramai.. rm30 je kan skrang? kalau dulu2 ratus-ratus ooo..

Kalau minat Khalis bukan nak ajak lawan DOTA.. khalis dah jemu dengar Godkill,, rampage..dah biasa sangat dah kat garena..tak yah ajak la ek.. bukan nak ajak lawan PES ke FIFA ke.. dah malas nak score,, korang kat sebelah monyok je muka..hehe..

Tapi Khalis nak ajak tengok muzium game di Berlin German.. Kat sini korang boleh tengok teknologi games berumah dalam tempoh 60 tahun.. hmmm..










Macam tak nampak ape-apa pun ade ek.. wat sape-sape yang di haji, umrah dan ada duit leh la berjalan kat sini pulak.. kenapa la petang jumaat nie penat dan ngantok sangat? ada kaitan dengan malam jumaat ke?iskk

4 comments:

Kalau ikutkan reka bentuk game lama-lama ni nampak lebih cantik. Design joystick dia tu lebih unik. :)

@ticer wan huwaaaa..anda zalimmmm

@miss tira ini macam kaki games je mmberi ulasan

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...