Pasar-pasar yang pelik di seluruh dunia

Berikut adalah koleksi pasar/kedai  yang pelik/menjual barang pelik.

 kedai ini menjual semua binatang -binatang awet. Nama kedai Deyroll dan terletak di Paris menjadi kesukaan selebriti dan orang kaya untuk membeli barangan dijadikan hiasan di istana mereka.
 Kedai ini pula dipanggil Witch atau kedai ahli sihir kerana menjual barangan pelik seperti kaki gajah,kepala singa, dan pelbagai lagik. Terletak di Afrika selatan menjadi tumpuan kerana kedai -kedai ini merupakan kawasan besar seperti pasar dan mereka boleh membeli barang-barang pujaan di sini
Ini adalah pasar yang paling best.

Gypsy Brides Market nama pasarnya sebab diorang jual isteri..  boleh pilih dan tawar harga..Terletak di  hmmm..rahsia.. k bye..ehhehe.  

Tiba-tiba je terasa nak melancung ke Bulgaria..hmmm tak tau kenapa..

Comments

Sharienz Sz said…
bocor rahsia..bulgaria la nama tempat tu haha :)

ade lagi manusia jual manusia yer :)
Anonymous said…
Pasar jual bini. MasyaAllah. -.-
chentaNUYU said…
diaorg ingat bini tu barang agaknya blh jual2.haha
HATYCIKNUURUL said…
alaaa,knape rhsia?,.hehe,..khalis nk bolot sorg la tu,huhu,..


eh3,kt blog cikNuurul kn,ade org merajuk la,.haha,..die keciwaa!,kui3,..
diana said…
nak beli ,kuku rimau..
nak buat garu belakang..
hhehhe

jual isteri??
wah..
gitu isterinye ye??
boleh buat geli2 je la..
mykhalis said…
@sharienz alamak..kene edit post nie..hahahha
mykhalis said…
@miss tira itula pasal..khalis ajak cik abg tira gi sana wat bantahan ekk
mykhalis said…
@nuyu itulah.. malaysia mana ada jual2 nie..kan?
mykhalis said…
@cn mana ada..ishhh..sapela yg merajukk..takder aaaa
mykhalis said…
@diana haha.. nak garu2 khalis blh tolong...( pandang kiri kanan takut bini datang) hehehe
beli bini ke pinjam bini shari je tu ? huhu
mykhalis said…
@efek hehe.. tak pasti..nnt tengok deal dapat camne..hehe
qasehraihan said…
pelinya pasar yg jual isteri tu..
g bulgaria..belikn sy pfume bulgari yer..haha
qasehraihan said…
This comment has been removed by the author.
amny.. said…
erkk..jual istri??huh!!
mykhalis said…
@qasehraihan wahh..minat perfume rupenye
mykhalis said…
@amny terkejut ke?mmg ada la
Ibnushukran said…
jom bwk sy k bulgaria en khalis... jom2!!!!.. hahaha
apsal rahsia khalis?? baru nak kumpul duit beli 3 org isteri.. share la.. kawan².. haha
apsal rahsia khalis?? baru nak kumpul duit beli 3 org isteri.. share la.. kawan².. haha
Piah Becok said…
mak oi... pasar jual isteri? hisyyy..
owh bulgaria ek hehehe ;)

Popular Posts