KOleksi meja belajar yang akan buat anda 10A SPM

Meja boleh buka tutup.. fokus nie
 Kata orang tak belajar sangat macam Khalis pada mak.

"Mak.. beli la meja belajar,, yang besar, yang boleh susun buku.. baru semangat nak belajar"

Sebab tu Khalis dah dapat jawapan kenapa Khalis tak dapat 10A..heheh

Sebab Khalis takde meja belajar yang cool macam kat bawah!!!

kalau tak percaya tengok nie. KOrang mesti dapat 10A kalau ada meja-meja belajar camni tau

muzikal dan gaming..tidak bosan belajar


meja robot.. rasa macam saintis masa akan datang

meja kematian..kompom tak mengantuk

meja mudah alih..kini dimana-mana boleh belajar

meja sihat.. kata ustaz..menghafal sambil berjalan lagi cepat masuk..

meja selesa..tensen?tidur sebentar..heee

meja kemas.. bile guna meja ni rasa cool je

meja senget senget.. bukan penghalang untuk belajar

meja drum set.. tensen???!! ketuk sahaja dan jamming sebentar..

camne? ada alasan lagi untuk tak dapat A?? hehe.. ini gurauan.. yang penting usaha,, dah usaha,, apa pun hasilnya kita kene berpuas hati..k? renung-renungkan dan selamat beramal....

Comments

Pakcoh said…
Ambe nak meja selesa.. Bley dapat 10A dalam mimpi je la..
ijam ismail said…
sgt seronok tgok...hehe
Abang Zam said…
abang pakai lantai je study..dapat la jugak yg bagus2..hoho
Fyqa said…
huahua. gila cool
qasehraihan said…
yg ada drum tu mcm best..haha
Abang Zam said…
khalis..abang ad buat etry baru..must read..terasa gila nanti
haha
meja tidur tu mcm best untuk yang suka tidur mcm saya ni...hehe..

meja ats sekali, pun sesuai..boleh tutup skit bila rasa ngantuk..mak tengok mcm belajar..haha
Ibnushukran said…
perhhh.. c0oo0ll gler !!!.. haha
~~Ticer Wann~~ said…
nak meja selesa... kt mana nk beli nih.. hihi.... :D
mykhalis said…
@pakcoh mimpi pun takpe..buleh je
mykhalis said…
@ijam kasi angkut satu la..heh
mykhalis said…
A.zam ko mmg kool..hehe
mykhalis said…
@fyqa tgu ape lagik?beli le satu..hehe
mykhalis said…
@qasehraihan hehe.. kasi ketuk kepala best nie
mykhalis said…
@a.zam khalis dah datang..heh
mykhalis said…
nuruljannah.. ishh..ini meja studi..bukan katil tido
mykhalis said…
@ibnushukran hehe..yg tercool je kat sini
mykhalis said…
@ticer wan..kredit kad atau tunai??
Sharienz Sz said…
cool2la meja tu...
klu saya study di meja2 tu dah conformnya tertido nyenyak hhaa
chentaNUYU said…
kalau Nuyu study guna meja2 tu confirm tido samapai cerah hahahaha
anieesshh said…
tak habaq awai awai klu dak nk beli satuu haha
Rainbow said…
hahahah rasa nk ketwa tgk y meja mayat tu... kompom dia fokus blja siang2 je... mlm2 takut mayat bgkit..
mykhalis said…
@sharienz ha3.. itu jela yg ingat kalu suh study
mykhalis said…
@anis mmg ini khas u spm 2011
mykhalis said…
@nuyu,, lepas dah puas tido bleh study smula..hee
mykhalis said…
rainbow hehe...semnagat sikit mata nak blaja
qucachahir said…
wah..best nye..! ;)
nak satu..hehe
Anonymous said…
Hahaha, makin cool dan selesa meja tu nampak gaya semakin jauh laa mimpinya untuk dapat 10A sebab selesa sangat bermimpi (tidur).
mykhalis said…
@adwafarahin hehe..rasa lebih machaaa
mykhalis said…
@qucachahir nak yg mana?? nak free ke nak bayar??
mykhalis said…
@miss tira itulah sebenarnya kenyataan
perghh gile kreatif.
hehe.. smart + cool :)
mykhalis said…
@cci yang cool je leh masuk blog nie..heee
HATYCIKNUURUL said…
wakakaka,.meje kmatian tu xtahan,.asal bukak bku je,nmpk die,.asl nmpk die je,xjd bkk bku,.mmg xngntok tp xstady la klu gitu gayenye,.hehe
athirahzaki said…
style ah meja!
patut ar kite tak dapat straight A,
takde meja macam ni,
huhu.
Ika said…
tibe2 rase semangat pulah nk blajar..woohooo.!:)
kalau xde mje cmni pon da dapt 5A, kalau ade mje cmni msti dapat 10A..
kan? kan? kan? hahaha
btul tu.. kalau dpt meja mcm ni mesti gua dpt 11a1 dulu... ni tak.. blaja kat bansal umah nenek je.. haha
Henry Zackery said…
cool !! aku nak meja last sekali tu.. leh maen drum..haha

Dalam Tandas Pun Boleh
FurBall said…
pergh..meja2 macam nih sure mahal punya lah..ahahaa

patut lah dapat result pon tak seberapa..rupo nye tade meja mcm nih..ish..kena tukar meja kat bilik nih..baru dapat result gempak tiap2 sem..ngeh2
nelly said…
Betul2 boleh dapat 10A ..

Popular Posts