Pages

Support Penaja

Monday, March 21, 2011

baby shirt yang NOOOOOOO!!!!

Posted by mykhalis On 8:36 PM 31 comments

Jangan bosan ek.. pada sape yang tak tahu Khalis baru sahaja ada dapat seorang anak lelaki diberi nama Sayf Muslim. Nak jadikan cerita Khalis belikan sehelai baju I love(lambang love) dad. Mak dia jeles, sebab kat kedai takde love mom..wahahhaha.. khalis mintakla gunakan baju tue masa majlis cukur rambut.. Mak die ngelattt.. dia pakaikan Sayf pagi2 baju nie dan masa nak cukur dia cakap baju bau masam, kena tukar,, ishhhh.. Hammpaaaaa......

So, bawah nie contoh-contoh design baju baby yang maybe bapak dia akan suka, tapi sangat-sangatlah tak boleh di gunakan.Khalis suka tapi Khalis takkan beli..hehe.. Sebab sangat tak senonoh..huh

ada yang bocor kot?hehe

seandainya masa period sudah habis

memang nak kena penampo nie..hehe

tak faham..lalalla--laaa







biarlah hasil muntah dia atas baju kosong nie..heh


camne..ada papa or mama yang sanggup nak beli ke?

31 comments:

kalau anak yang kecil pakai ni..hamboii tinggi betul imaginasi kanak2 ni nnti..hehe

@puteri ain kalau imiginasi yng baik2 takpe..takut musnahhh..kene halang baju nie..

haha..baju je..takde ape...

@a.zam ha3..yeke?nnt bapak die pulak jadi nakal

@Caythrine itu le pasal..kene banned nie

tak berkenan langsung...huhu....baju kosong lg cantik...

kesiann mama dia... haha..
saya taknak la beli baju tu kalo ada anak nanti, tak sesuai lorh, :P

@yatie awang hahha..samela..khalis puntak suka baju-baju nie

lain macam je gambar baju baju ni..tak sesuai langsung,,hehe

@miss novexx hahha..dah takde baju untuk die nk wat camne..kan??

@mykhalis

bila abess stadi nanti saya design baju untuk mama dia plak.. hehe

@miss novexx hehe..yeke?masa tue Sayf dah besar or Khalis nak kene ada baby baru nie??hehe

perghhh..memang tak la.....

@cik sue cam trauma je bunyinye

tak berkenan pun! hehehe..

hahaha. hanye baju pon boleh merosakkan anak anak. bahaye kan..

'i'm so cute i must have been adopted'
hahaa tak boley belah.
kuang ajaq, hahahha.

hahaha,.ibu xsanggup,.keh3,..lwak yg i;m so cute,.i must been adopted,.muahaha,.

ha'a la..yg ayat "i'm so cute,i must have been adopted" tu mmg x bleh blah..haha...neway,congrats Khalis sbb dpt baby baru..

ada baju 'saya nak adik' tak?? haha

@kak mas.. yeke?same la kitea..khalispun tak berkenan

@anakmajed betul tue..kalaula diorang faham

@kiz hahha..sangat2 tak sesuai kan?

@athirahzaki walaupun kita yang pakaikan baju tue..still rasa geram je..heee

@[] tq tq..yg terbaik di sini

@CN pun suka yang ini ke?heee

@up2saya hehe..terima kasih banyak2

@roy hahha.. biaula mak abah rilek dulu

bro,ahaha bukan kena lg..dh mmg wajib d banned!
http://iryns1119.blogspot.com/2011/03/penangan-rindu-merajuk.html

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...