baby shirt yang NOOOOOOO!!!!

Jangan bosan ek.. pada sape yang tak tahu Khalis baru sahaja ada dapat seorang anak lelaki diberi nama Sayf Muslim. Nak jadikan cerita Khalis belikan sehelai baju I love(lambang love) dad. Mak dia jeles, sebab kat kedai takde love mom..wahahhaha.. khalis mintakla gunakan baju tue masa majlis cukur rambut.. Mak die ngelattt.. dia pakaikan Sayf pagi2 baju nie dan masa nak cukur dia cakap baju bau masam, kena tukar,, ishhhh.. Hammpaaaaa......

So, bawah nie contoh-contoh design baju baby yang maybe bapak dia akan suka, tapi sangat-sangatlah tak boleh di gunakan.Khalis suka tapi Khalis takkan beli..hehe.. Sebab sangat tak senonoh..huh

ada yang bocor kot?hehe

seandainya masa period sudah habis

memang nak kena penampo nie..hehe

tak faham..lalalla--laaa







biarlah hasil muntah dia atas baju kosong nie..heh


camne..ada papa or mama yang sanggup nak beli ke?

Comments

puteri ain said…
kalau anak yang kecil pakai ni..hamboii tinggi betul imaginasi kanak2 ni nnti..hehe
mykhalis said…
@puteri ain kalau imiginasi yng baik2 takpe..takut musnahhh..kene halang baju nie..
Abang Zam said…
haha..baju je..takde ape...
mykhalis said…
@a.zam ha3..yeke?nnt bapak die pulak jadi nakal
mykhalis said…
@Caythrine itu le pasal..kene banned nie
yatie Awang said…
tak berkenan langsung...huhu....baju kosong lg cantik...
Miz Novexx said…
kesiann mama dia... haha..
saya taknak la beli baju tu kalo ada anak nanti, tak sesuai lorh, :P
mykhalis said…
@yatie awang hahha..samela..khalis puntak suka baju-baju nie
kiz said…
lain macam je gambar baju baju ni..tak sesuai langsung,,hehe
mykhalis said…
@miss novexx hahha..dah takde baju untuk die nk wat camne..kan??
Miz Novexx said…
@mykhalis

bila abess stadi nanti saya design baju untuk mama dia plak.. hehe
mykhalis said…
@miss novexx hehe..yeke?masa tue Sayf dah besar or Khalis nak kene ada baby baru nie??hehe
Cik Sue said…
perghhh..memang tak la.....
mykhalis said…
@cik sue cam trauma je bunyinye
mas saari said…
tak berkenan pun! hehehe..
anakmajed said…
hahaha. hanye baju pon boleh merosakkan anak anak. bahaye kan..
athirahzaki said…
'i'm so cute i must have been adopted'
hahaa tak boley belah.
kuang ajaq, hahahha.
[k]o{q}i[n] said…
ahakzz...menarik2...
HATYCIKNUURUL said…
hahaha,.ibu xsanggup,.keh3,..lwak yg i;m so cute,.i must been adopted,.muahaha,.
Up2saya.. said…
ha'a la..yg ayat "i'm so cute,i must have been adopted" tu mmg x bleh blah..haha...neway,congrats Khalis sbb dpt baby baru..
ada baju 'saya nak adik' tak?? haha
mykhalis said…
@kak mas.. yeke?same la kitea..khalispun tak berkenan
mykhalis said…
@anakmajed betul tue..kalaula diorang faham
mykhalis said…
@kiz hahha..sangat2 tak sesuai kan?
mykhalis said…
@athirahzaki walaupun kita yang pakaikan baju tue..still rasa geram je..heee
mykhalis said…
@[] tq tq..yg terbaik di sini
mykhalis said…
@CN pun suka yang ini ke?heee
mykhalis said…
@up2saya hehe..terima kasih banyak2
mykhalis said…
@roy hahha.. biaula mak abah rilek dulu
bro,ahaha bukan kena lg..dh mmg wajib d banned!
http://iryns1119.blogspot.com/2011/03/penangan-rindu-merajuk.html

Popular Posts