laman - laman web carian jodoh yang pelik!!

Khalis tak bercakap pasal tagged.com.. facebook.com...hi-5.com

bagi Khalis web kat atas nie kire ok la untuk cari jodoh. Tapi Khalis ingat lagi masa main friendster dulu. ada iklan carian jodoh untuk orang islam, tapi model die perempuan tak menutup aurat.Kalau tak kompom Khalis register.heh

Jenguk-jenguk tadi, ada beberapa lawan web carian jodoh yang pelik-pelik. Maknanya bukan semua orang boleh join. Kena ikut syarat-syarat yang di tetapkan. Jom tengok beberapa laman web carian jodoh yang pelik

 laman web carian jodoh untuk orang yang kelihatan sama.. look a like
 laman web carian jodoh untuk mereka yang rasa diorang tak hensem dan tak cantik


carian jodoh untuk mereka yang inginkan kapten kapal( walaupun bot nelayan)
 laman web carian jodoh untuk ibu tunggal yang ada seorang anak lelaki sahaja


laman web carian jogoh untuk superhero ataupun orang jahat


 laman web carian jodoh untuk mereka yang hensem dan gojess
 laman web carian untuk mereka yang suka hisap ganja
 laman web carian jodoh untuk waniata di belakang bar  ( bartender)
 laman web carian jodoh untuk mereka sudah berkahwin
laman web carian jodoh untuk mereka yang ada penyakit kelamin

macam-macam ada. bagi khalis semua nie mengarut gile. Mungkin sesuai dengan cara mat saleh yang sukakan berdiri satu malam( one night stand) . sebab semua ini sangat tak senonoh, tapi cam kool la macam kapten kapal tue.. hehe


ada yang berminat nak daftar ke??

Comments

Miss Shikio said…
hahaha...nk yg superhero tu bleh x? hehehhe ^_^
Abang Zam said…
haha..ni semua sangap batang pak tam ni
hahaha

new : Semua Maki Tuhan
mykhalis said…
@miss shiko mau curang eee..hehe
mykhalis said…
@a.zam hahaha..speechless
hahaha.. macam2 ek, wat cari jodoh cm ne, bek trun town cari jodoh kt sane.. lg live.. :)
Niezmomo said…
mcm mcm eh skang :D
dwatyKNY said…
macam2 daaaaaaaaaaaaa.
nak cari perempuan di belakang bar
mykhalis said…
@top hehe.. pilihan ada di hati memasing..hehe
mykhalis said…
@anis macam-macam ada
mykhalis said…
@dwaty heheh..tak berminat ke?
mykhalis said…
@efek lain macam je citarasa
LOL! mcm2 ada larrr...
nk try 1! haha! ;PP
mykhalis said…
@comel hehe..nak masuk yang mana satu nie???
Anonymous said…
Salam..ish3..mcm2
mykhalis said…
@novelgurl nak wat camne.. slagi ada peluang nak cari jodoh..heh
:: cikNuurul :: said…
wee,lawaknye la yg 1st tu,.siap ade utk wjh yg sme ek,huhu
chentaNUYU said…
matsalleh mmg macam2 haha
mykhalis said…
@cn itulah..orang tua tua cakap muka sama ada jodoh
mykhalis said…
@nuyu mat salleh mmg sanggup wat ape sahaja..heh
mas saari said…
superhero pun ada?
kalau camtu nak superman lah
boleh bawak kita terbang...hahahahaha

Popular Posts