Yang korang tak perasan tapi memang korang buat

tipula kalau boleh tak bukak FB setiap kali masuk kerja.. Ye tak? harap2 tak lama lagi jadi cam kat bawah ni pulak

hehehe..sebagai noob Khalis edit guna powerpoint je.. heh.. tapi betulla ada orang yang cam gambar kat bawah..memang kembang gile hidung..heh


Comments

~~Ticer Wann~~ said…
senyum tak perlu kata apa2
MFI said…
kadang2 je mcm tu..
ArulchelseA said…
cuak aku bro.. kih kih kih
stiap kali on blogspot..nampak je nama blog kat dashboard..terus ke sini..jadi fes tab saya!!
Ezzattie said…
haha sy tak kerja lagi.so, takpernah berlaku seperti gambar pertama.
Ezzattie said…
sudi-sudilah komen di sini
http://missezzat.blogspot.com/2011/09/perubahan-yang-drastik.html
Cik TeN10 said…
no tab lukisan khalis ! tp kan.. mmg betul lah.. tiap2 hari wajib buka fb and blog.. padahal sebelum wujudnya fb dan sebelum start menulis blog tak pulak jd cmtu kn.. sehari tak jenguk dua2 ni rsa mcm something is missing.. cmtu pulak.. haha
Luv Me Cinta said…
bukak je pc tiap pagi, laju je jari jemari bukak blog ni....sehari tak bukak tak boleh tahan maaaaaaaaaaa!!
lisa lis said…
skrg ni xlayan fb dah..hohohohoho..layan blog..da khalis lagik cek semangat nak layan blog~
><
Anonymous said…
buy zolpidem zolpidem best price - zolpidem tartrate teva usa
Anonymous said…
xanax online xanax withdrawal impotence - 1.5 mg xanax withdrawal
Anonymous said…
diazepam online buy valium online thailand - diazepam zopiclone together
Anonymous said…
zolpidem no prescription zolpidem side effects vomiting - somit zolpidem 10 mg gador
Anonymous said…
diazepam online 10mg of diazepam - diazepam valium drug class
Anonymous said…
buy diazepam online buy diazepam 10mg no prescription - diazepam 5mg drug test
Anonymous said…
ativan cost ativan dosage to sleep - lorazepam 1mg high
Anonymous said…
xanax alprazolam xanax drug information - xanax effects alcohol
Anonymous said…
ativan online pharmacy how to buy ativan online no prescription - .5 ativan addiction
Anonymous said…
buy xanax bars online xanax high blood pressure medication - xanax for sale
Anonymous said…
buy xanax bars online no prescription xanax pills line - xanax bars sale online
Anonymous said…
buy soma buy somatropin malaysia - soma 250 medication
Anonymous said…
ambien sleep generic ambien 12.5 mg - ambien for sleep
Anonymous said…
buy valium online cheap valium no prescription - buy valium online no prescription in australia
Anonymous said…
ambien 10 mg ambien insomnia - generic ambien 10mg picture

Popular Posts