Pages

Support Penaja

Monday, September 12, 2011

Yang korang tak perasan tapi memang korang buat

Posted by mykhalis On 4:34 PM 24 comments

tipula kalau boleh tak bukak FB setiap kali masuk kerja.. Ye tak? harap2 tak lama lagi jadi cam kat bawah ni pulak

hehehe..sebagai noob Khalis edit guna powerpoint je.. heh.. tapi betulla ada orang yang cam gambar kat bawah..memang kembang gile hidung..heh


24 comments:

stiap kali on blogspot..nampak je nama blog kat dashboard..terus ke sini..jadi fes tab saya!!

haha sy tak kerja lagi.so, takpernah berlaku seperti gambar pertama.

sudi-sudilah komen di sini
http://missezzat.blogspot.com/2011/09/perubahan-yang-drastik.html

no tab lukisan khalis ! tp kan.. mmg betul lah.. tiap2 hari wajib buka fb and blog.. padahal sebelum wujudnya fb dan sebelum start menulis blog tak pulak jd cmtu kn.. sehari tak jenguk dua2 ni rsa mcm something is missing.. cmtu pulak.. haha

bukak je pc tiap pagi, laju je jari jemari bukak blog ni....sehari tak bukak tak boleh tahan maaaaaaaaaaa!!

skrg ni xlayan fb dah..hohohohoho..layan blog..da khalis lagik cek semangat nak layan blog~
><

buy zolpidem zolpidem best price - zolpidem tartrate teva usa

xanax online xanax withdrawal impotence - 1.5 mg xanax withdrawal

diazepam online buy valium online thailand - diazepam zopiclone together

zolpidem no prescription zolpidem side effects vomiting - somit zolpidem 10 mg gador

diazepam online 10mg of diazepam - diazepam valium drug class

buy diazepam online buy diazepam 10mg no prescription - diazepam 5mg drug test

ativan cost ativan dosage to sleep - lorazepam 1mg high

xanax alprazolam xanax drug information - xanax effects alcohol

ativan online pharmacy how to buy ativan online no prescription - .5 ativan addiction

buy xanax bars online xanax high blood pressure medication - xanax for sale

buy soma buy somatropin malaysia - soma 250 medication

ambien sleep generic ambien 12.5 mg - ambien for sleep

buy valium online cheap valium no prescription - buy valium online no prescription in australia

ambien 10 mg ambien insomnia - generic ambien 10mg picture

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...