Pages

Support Penaja

Tuesday, September 13, 2011

Orangutan yang merokok akan dihalau dari zoo johor

Posted by mykhalis On 11:18 AM 2 comments

Ingatlah sahabat sahabat semua..

Pertama: Zoo bukan tempat beromen
Kedua  : Binatang dalam zoo takkan bercakap dengan anda walaupun anda mahir buat bunyi bahasa mereka
Ketiga   : Tolong jangan bagi makanan atau apa sahaja pada haiwan dalam zoo

Kerana apa? Seekor Orangutan di sebuah zoo di Johor akan dilepaskan dari jagaan pihak zoo apabila kantoi merokok. Persoalannya di manakah orang utan bernama Shirley.. yee.. betina ye tuan puan telah mengutip rokok yang campakkan oleh perokok.. mana dapat api?aRGHH... korang takkan tak pernah tengok perokok... kalau dah level gian merokok api dapur kat kedai makanpun dia tak malu nak mintak.. kisah benar ni.. Tapi kalau sesat jalan, punyala kemain malu nak tanya jalan.. takut maruah tercalar..wahaha..DASAR PEROKOK!!



nak baca lebih detail kat Dailymail k?



2 comments:

ermmm... biasala perokok... merokok dimana sahaja... puntung rokok pun dibuang dimana jua....

pasni ramaila org utan yg gian merokok huhuhuduh =))

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...