Perpustakaan bertaraf dunia di Selangor

Khalis baru je terbaca pasal ni.. Mungkin ramai dah tau..tapi still Khalis nak cakap

WOWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOWWWWWWWWW

WOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWW

oVER gile kan? tapi bagi Khalis, Ini memang membanggakan dan membuatkan Khalis rasa seronok tengok di negara kita ada perpustakaan yang dipenuhi pengunjung dan terdapat pelbagai benda yang best kat sini. menurut seorang sahabat, dia cakap kat sini ada teater 6D,,camne pun Khalis tak taula.. tapi dengan komputer yang digunakan di sini agak standart..memang membuatkan CC sekitar kawasan ini akan tertutup dengan sendirinya.. Sapa nak membazir masa main CC kalau boleh melepak dan menghabiskan masa di perpustakaan ye tak? kalau cc kat Kuala Rompin ni? Majalah pun yang 2 bulan lepas.. komputer? internet nak bukak utusan onlinepun boleh gi masak nasi goreng sepinggan baru siap loading.. 

Kepada orang selangor..tahniah kerana memiliki sultan yang kreatif.. Atas pandangan Tuanku perpustakaan ini dijadikan hadiah buat rakyat.. Kami orang pahang dapat genting highland je..tupun berbayar..heh











  Wii pun ada kat sini?? perghh..


Comments

chii said…
chii sendiri pun x sampai lg..kalo la dekat ngn umah..mmg confirm jd umah kedua chii ar gamaknya...
ArulchelseA said…
terbaik pakatan rakyat... kih kih kih
MFI said…
pergh..da bertaun duk slgr tak pernah tau pun pasal ni..mmg btol2 bertaraf dunia..
qaseh mutiara said…
This comment has been removed by the author.
Luv Me Cinta said…
samalah kite MFI, ni pon br tau kewujudannya, mmg terbaekkkkkkkk sy suke sy suke!~
Luv Me Cinta said…
alamak lupe nak tanye, kat mana ek library ni??tenkiyuuuuu =)
ApiH said…
memang terbaik dan canggih la.. ramai la org akan suka ke library tu lepas ni..
KhaiRin said…
library mmg hebat tp TOILET???? adezzzzzzzzz
kat mana ni??wah!! cam tetiba rajin nk stdy lak kat sana!
Luv Me Cinta said…
@khairin nape dgn toilet dia??ce cter sikit.
@syaz wanie library ni kat seksyen 13 shah alam
lisa lis said…
waaaa...tbaik woooo....mmg xkuar2 la cam tu kalau dah msuk~
Anonymous said…
purchase valium buy valium online without rx - valium hair follicle drug test
Anonymous said…
cheapest xanax xanax withdrawal one - xanax xr 1mg side effects
Anonymous said…
buy xanax buy xanax with paypal - xanax and drug testing erowid
Anonymous said…
xanax buy online no prescription xanax generic cost walmart - where to get xanax pills
Anonymous said…
zolpidem ambien zolpidem tartrate er ambien cr - zolpidem tartrate cr generic
Anonymous said…
diazepam online buy valium online in the usa - diazepam drug
Anonymous said…
diazepam 5mg valium dosage for tmj - valium vs soma
Anonymous said…
generic ativan ativan overdose dog - ativan risks side effects
Anonymous said…
zolpidem no prescription ambien cr generic picture - zolpidem 10mg to get high
Anonymous said…
xanax pills xanax effects on dogs - causes xanax withdrawal xanax withdrawal
Anonymous said…
buy xanax 2mg overdose of xanax to death - alprazolam 0.5mg price
Anonymous said…
diazepam for dogs diazepam without prescriptions usa - what does valium do recreationally
Anonymous said…
buy valium online valium dosage dental use - valium pill finder

Popular Posts