Pages

Support Penaja

Monday, September 12, 2011

Perpustakaan bertaraf dunia di Selangor

Posted by mykhalis On 9:00 PM 24 comments

Khalis baru je terbaca pasal ni.. Mungkin ramai dah tau..tapi still Khalis nak cakap

WOWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOWWWWWWWWW

WOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWW

oVER gile kan? tapi bagi Khalis, Ini memang membanggakan dan membuatkan Khalis rasa seronok tengok di negara kita ada perpustakaan yang dipenuhi pengunjung dan terdapat pelbagai benda yang best kat sini. menurut seorang sahabat, dia cakap kat sini ada teater 6D,,camne pun Khalis tak taula.. tapi dengan komputer yang digunakan di sini agak standart..memang membuatkan CC sekitar kawasan ini akan tertutup dengan sendirinya.. Sapa nak membazir masa main CC kalau boleh melepak dan menghabiskan masa di perpustakaan ye tak? kalau cc kat Kuala Rompin ni? Majalah pun yang 2 bulan lepas.. komputer? internet nak bukak utusan onlinepun boleh gi masak nasi goreng sepinggan baru siap loading.. 

Kepada orang selangor..tahniah kerana memiliki sultan yang kreatif.. Atas pandangan Tuanku perpustakaan ini dijadikan hadiah buat rakyat.. Kami orang pahang dapat genting highland je..tupun berbayar..heh











  Wii pun ada kat sini?? perghh..


24 comments:

chii sendiri pun x sampai lg..kalo la dekat ngn umah..mmg confirm jd umah kedua chii ar gamaknya...

terbaik pakatan rakyat... kih kih kih

pergh..da bertaun duk slgr tak pernah tau pun pasal ni..mmg btol2 bertaraf dunia..

This comment has been removed by the author.

samalah kite MFI, ni pon br tau kewujudannya, mmg terbaekkkkkkkk sy suke sy suke!~

alamak lupe nak tanye, kat mana ek library ni??tenkiyuuuuu =)

memang terbaik dan canggih la.. ramai la org akan suka ke library tu lepas ni..

library mmg hebat tp TOILET???? adezzzzzzzzz

kat mana ni??wah!! cam tetiba rajin nk stdy lak kat sana!

@khairin nape dgn toilet dia??ce cter sikit.
@syaz wanie library ni kat seksyen 13 shah alam

waaaa...tbaik woooo....mmg xkuar2 la cam tu kalau dah msuk~

purchase valium buy valium online without rx - valium hair follicle drug test

cheapest xanax xanax withdrawal one - xanax xr 1mg side effects

buy xanax buy xanax with paypal - xanax and drug testing erowid

xanax buy online no prescription xanax generic cost walmart - where to get xanax pills

zolpidem ambien zolpidem tartrate er ambien cr - zolpidem tartrate cr generic

diazepam online buy valium online in the usa - diazepam drug

diazepam 5mg valium dosage for tmj - valium vs soma

generic ativan ativan overdose dog - ativan risks side effects

zolpidem no prescription ambien cr generic picture - zolpidem 10mg to get high

xanax pills xanax effects on dogs - causes xanax withdrawal xanax withdrawal

buy xanax 2mg overdose of xanax to death - alprazolam 0.5mg price

diazepam for dogs diazepam without prescriptions usa - what does valium do recreationally

buy valium online valium dosage dental use - valium pill finder

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...