Petua Rumahtangga : Tidur berbantalkan lengan suami

Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.


Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)…FAKTA….serius….


Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.


Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah shave ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.
pssss
Dan tahukah kamu, bila bangun dari tidur.. suami akan mencari lengannya kerana kebas ditindih kepala isteri.. huu-Khalis

pssss

Malam ni takde citer lawak nakal.. takde mood sebab orang rumah balik kampung 4 hari.. huuuwaaaaaa

Comments

ArulchelseA said…
cuak aku bro..klau ketiak hapak cam ne tu.. kih kih
lisa lis said…
hmmm..sukanya baca..hehehehe
ABU said…
orng rumah balik kg..tak de la orng nak tidur atas lengn en khalis malm ni heheheheh
Tasha said…
sian dia sorang2 mlm ni..haha
MFI said…
tapi kalau ketiak tu bau agak2 mengalahkan tempat punggahan sampah..sila jaga dgn sebaiknya..

Popular Posts