Pages

Support Penaja

Sunday, September 4, 2011

Gambar sebelum dan selepas Taufan Irene

Posted by mykhalis On 8:21 PM 4 comments

Sedia maklum beberapa negeri di US telah dilanda taufan Irene. Dan Khalis sangat lambat untuk update gambar di sana. Yerla kita semua bila beraya mesti agak lupa diri ye tak? Siapa boleh tahan diri melihat lemang dan rendang di atas meja makan? wahaha

Tapi malam semalam bila tengok berita di TV, Khalis perasan tahun ini banyak sangat bencan alam yang besar dan kuat terjadi hampir di seluruh dunia. Ye tak? Negara macam China, Jepun, India terus menerus dilanda ribut dan banjir.. Kejadian salji di New Zealand, tanah runtuh di mana mana sahaja..

Semoga kita semua terus selamat di bawah lindungannya..  InsyaAllah


















4 comments:

semua berubah jadi macam laut,penuh air. habis musnah binatang2 :(

Allah uji sikit ni. Allah nak tngok mcm mana kita hadapai.

Irene, tak seindah namamu huhu!~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...