Kelas anatomy di China

Siapa layan Grays Anotomy? tipula kalau tak kenak McDreamy dan Mcsteamy ye tak? haha.. korang tak layan?? hampeh toll..

Tapi bukan pasal drama ni Khalis nak ceritakan..tapi khalis nak share mengenai guru guru tadika di China mengajar mengenai Anotomy.apa itu anatomy? google sndirik!!

Khalis masih tak pasti silibus ni dah masuk tadika tadika kat Malaysia ke belum..heh







seronok je budak2 ni kan? hehe..


Comments

MFI said…
pendidikan seks sewaktu kecil
are din said…
tak elok tu.. kecik lg.. kang sesat plak kang..
Areen said…
elok ckgu tu ajar guna patung,karang budak2 tu nak test try pgg yg real pulak masalah woooo~
KhaiRin said…
yg pasti bahasa seks dia x sama bahasa seks dlm bahasa melayu yg auuuwwww hahahaha
ArulchelseA said…
cuak aku bro.. kih kih kih..
Paradise Gal said…
tengok pon malu.. adoi..
lisa lis said…
grrrrrrr...owh tidak2x.... ni la zaman skrg~

Popular Posts