Pages

Support Penaja

Friday, September 9, 2011

Kelas anatomy di China

Posted by mykhalis On 4:35 PM 7 comments

Siapa layan Grays Anotomy? tipula kalau tak kenak McDreamy dan Mcsteamy ye tak? haha.. korang tak layan?? hampeh toll..

Tapi bukan pasal drama ni Khalis nak ceritakan..tapi khalis nak share mengenai guru guru tadika di China mengajar mengenai Anotomy.apa itu anatomy? google sndirik!!

Khalis masih tak pasti silibus ni dah masuk tadika tadika kat Malaysia ke belum..heh







seronok je budak2 ni kan? hehe..


7 comments:

pendidikan seks sewaktu kecil

tak elok tu.. kecik lg.. kang sesat plak kang..

elok ckgu tu ajar guna patung,karang budak2 tu nak test try pgg yg real pulak masalah woooo~

yg pasti bahasa seks dia x sama bahasa seks dlm bahasa melayu yg auuuwwww hahahaha

cuak aku bro.. kih kih kih..

grrrrrrr...owh tidak2x.... ni la zaman skrg~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...